Μια φοβερή και τρομερή Νις, διέλυσε τη Σεντ Ετιέν με το εκκωφαντικό 8-0 για την 5η αγωνιστική της Ligue, σκοράροντας έξι φορές στο πρώτο ημίχρονο!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Διέσυρε τη Σεντ Ετιέν από ημίχρονο η Νις!
Η ομάδα του Φρανκ Χάις ήταν καταιγιστική στο πρώτο μισό του αγώνα και εκμεταλλευόμενη την κάκιστη αμυντική λειτουργία της αντιπάλου της σκόραρε έξι φορές, πριν ολοκληρώσει τον θρίαμβό της με δύο ακόμα τέρματα λίγο πριν το φινάλε, για τον θρίαμβό της με 8-0!
Έτσι, η Νις πανηγύρισε με εμφατικό τρόπο τη δεύτερη νίκη της στη φετινή Ligue 1 και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, πριν φιλοξενήσει τη Σοσιεδάδ για την πρεμιέρα της στη League Phase Europa League, ενώ η απογοητευτική Σεντ Ετιέν παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις, με 1 νίκες και 4 ήττες.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τις… άγριες διαθέσεις τους, παίρνοντας το προβάδισμα στο 4’ με αυτογκόλ του Μπατουμπινσικά, ενώ στο 7΄ο Εντομπελέ «έγραψε» το 2-0, ευστοχώντας όντας εντελώς αμαρκάριστος στο σημείο του πέναλτι.
Με την άμυνα των φιλοξενούμενων να παραπαίει, η Νις σκόραρε δύο ακόμα φορές μέσα σε διάστημα δύο λεπτών, για το 4-0. Στο 24’ ο Τσο σκόραρε μετά από εντυπωσιακή ατομική του προσπάθεια και στο 26’ βρήκε δίχτυα και ο Μουκοκό!
Εξαγριωμένος με την εικόνα της ομάδας του, ο προπονητής της Σεντ Ετιέν έκανε τριπλή αλλαγή στο 36’, αλλά οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, με τον Γκεσάν να πετυχαίνει υπέροχο γκολ στο 36’ και με τον Μουκοκό να χρίζεται για δεύτερη φορά σκόρερ στο 39’, ολοκληρώνοντας το απίστευτο 6-0 πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και με τους φίλους των φιλοξενούμενους να αποχωρούν πρόωρα από τις κερκίδες.
Διαδικαστικού χαρακτήρα το δεύτερο μισό του αγώνα, με τη Νις να αφήνει το πόδι από το γκάζι και με τη Σεντ Ετιέν να έχει αποδεχθεί τη βαριά της ήττα, με τους Ντιοπ (75') και Ροσάριο (86' με πέναλτι) να ολοκληρώνουν τον θρίαμβο των γηπεδούχων!
Αναλυτικά η 5η αγωνιστική:
Παρασκευή 20/9
Νις-Σεντ Ετιέν 8-0
(4’ αυτ. Μπατουμποινσικά, 7΄Εντομπελέ, 24’ Τσο, 26’, 39’ Μουκοκό, 36’ Γκεσάν, 75’ Ντιοπ, 86’ πεν. Ροσάριο)
Σάββατο 21/9
Λιλ-Στρασβούργο (18:00)
Ρεν-Λανς (20:00)
Ρεμς-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)
Κυριακή 22/9
Μονακό-Χάβρη (16:00)
Ανζέ-Ναντ (18:00)
Μπρεστ-Τουλούζ
Μονπελιέ-Οσέρ
Λιόν-Μαρσέιγ (21:45)
Πηγή: sport-fm.gr
H ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει απόψε (22:00-ΡΙΚ) στο Stade de la Tuilière την Ελβετική Λωζάνη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Conference League με στόχο την πρώτη της φετινή νίκη στη League Phase.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/11 @ 13:06
Η Γαλατάσαραϊ θέλει να «ταράξει τα νερά» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι με τετράμηνο δανεισμό!
06/11 @ 12:19
Ο Κώστας Φορτούνης γράφει ιστορία στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Έλληνας άσος έγινε ο πρώτος παίκτης της Αλ-Καλίτζ που κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη του μήνα στη διοργάνωση.
05/11 @ 17:24
Η FA κάλεσε σε απολογία την Κρίσταλ Πάλας για ένα προσβλητικό πανό κατά του ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ, Βαγγέλη Μαρινάκη.
05/11 @ 14:39
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Foot Mercato, το κλίμα στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα δεν είναι το καλύτερο, καθώς η σχέση ανάμεσα σε Λαμίν Γιαμάλ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φαίνεται να έχει διαταραχθεί. Οι δύο ποδοσφαιριστές, όπως αναφέρεται, έχουν σταματήσει να επικοινωνούν το τελευταίο διάστημα.
05/11 @ 14:31
Ο Ακίλε Πολονάρα ξύπνησε μετά από δέκα ημέρες σε κώμα και μιλάει για τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.
05/11 @ 11:37
Η κεφαλιά του Αλέξις ΜακΆλιστερ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετή για να σφραγίσει τους τρεις βαθμούς για τη Λίβερπουλ κόντρα στη Ρεάλ, με τη νίκη να οδηγεί τους «Reds» στην έκτη θέση της League Phase του Champions League, μετά από τέσσερις αγώνες.
BEST OF THEMASPORTS