Τριάρα για την Αλ Νασρ με σκόρερ Κριστιάνο και «Pioli's on fire»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τριάρα για την Αλ Νασρ με σκόρερ Κριστιάνο και «Pioli's on fire»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ντεμπούτο του Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της, η Αλ Νασρ νίκησε 3-0 την Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει και να φτάνει τα 902 γκολ στην καριέρα του.

Με εμφατικό τρόπο πέρασε στη... νέα εποχή η Αλ Νασρ!

Ο σαουδαραβικός σύλλογος διέλυσε με σκορ 3-0 την Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ, στο ντεμπούτο του Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της μετά την απόλυση του Λουίς Κάστρο.

Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός πανηγύρισε έξαλλα τα τρία τέρματα της ομάδας του, ενώ αποθεώθηκε από τους οπαδούς, οι οποίο τραγούδησαν «Pioli's on fire» στους ρυθμούς του γνωστού τραγουδιού «Freed from Desire».

Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 33' με εκτέλεση πέναλτι και πανηγύρισε με το κλασικό του «SIU», φτάνοντας τα 902 γκολ στην καριέρα του.

Στο 56', ο Σαλέμ Αλναϊντί έκανε το 2-0 για την Αλ Νασρ με ασίστ του Σαντιό Μανέ, ο οποίος δημιούργησε και το τρίτο γκολ της ομάδας του, δίνοντας πάρε-βάλε ασίστ στον Άντερσον Ταλίσκα.

Δείτε βίντεο από το ματς:

-

-

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Οι φάσεις από τη «λευκή» ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν και των υπόλοιπων αγώνων της βραδιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Οι φάσεις από τη «λευκή» ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν και των υπόλοιπων αγώνων της βραδιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τη «λευκή» ισοπαλία μεταξύ Ολυμπιακού και Λεβερκούζεν στη Γερμανία και των υπόλοιπων αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ.