Παραμένουν στην πρίζα οι χιλιάδες Ανορθωσιάτες. Ελπίζοντας ότι σε δυο εβδομάδες, θα υπάρξει κάποιο «φως» και θα δοθεί τέλος στην παρατεταμένη διοικητική κρίση…
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε σχέση με την επιστολή Πουλλαίδη, που δεν διαβάστηκε στην χθεσινή συνέλευση (λόγω αντίδρασης μελών), είναι πολλοί που συμφωνούν.
Προτάσσοντας την άποψη, ότι στην φάση που βρίσκεται η ομάδα, «αυτό που θέλουμε είναι εμβάσματα στην τράπεζα κι όχι επιστολές».
Τούτο ισχύει και γι’ αυτούς που έχουν προσεγγιστεί και ενδεχομένως να βγουν μπροστά σε δυο εβδομάδες. Σχετική εκτίμηση έκανε νωρίτερα, στη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής, ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης.
Π.Χ.
Πάνε δυο και πλέον εβδομάδες που προβήκαμε σε εκτίμηση, ότι οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί η πράξη για τυπική εμπλοκή του Κρεκ στην ποδοσφαιρική εταιρία του Απόλλωνα, είναι εξαιρετικά περιορισμένες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/10 @ 07:58
Ο 39χρονος Βοζίνια, συνεχίζει να υπερασπίζεται την εστία της Εθνικής ομάδας του Πράσινου Ακρωτηρίου…
13/10 @ 23:00
H εκδίκαση της υπόθεσης του Έλντερ Φερέιρα για απλήρωτους μισθούς θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό στην Ανόρθωση.
13/10 @ 20:28
Ο Γουίλι Σεμέδο έκανε το 2-0 κόντρα στην Εσουατίνι και το Πράσινο Ακρωτήρι ετοιμάζεται για Μουντιάλ!
13/10 @ 17:20
Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Τάκης Αντωνίου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, αναφορικά με το οικονομικό του ΑΠΟΕΛ, όταν ρωτήθηκε για το θέμα των επενδυτών.
13/10 @ 15:29
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων (ECA) άλλαξε το όνομά της σε Ευρωπαϊκοί Ποδοσφαιρικοί Σύλλογοι (EFC), ως μέρος μιας συνεχιζόμενης στρατηγικής για να διασφαλίσει ότι οι σύλλογοι και τα συμφέροντά τους παραμένουν στην καρδιά του ποδοσφαίρου.
13/10 @ 13:16
Η ενημέρωση για γις συμμετοχές του Κωστάκη Αρτυματά στην Εθνική ομάδα.
BEST OF THEMASPORTS