Νέα ανάρτηση Γιαννακόπουλου: «Η προσφυγική Ανόρθωση έχει παίξει Τουρκία και Πειραιά, μαντέψτε που έφαγαν πέτρες...»

Νέα ανάρτηση Γιαννακόπουλου:  «Η προσφυγική Ανόρθωση έχει παίξει Τουρκία και Πειραιά, μαντέψτε που έφαγαν πέτρες...»

Ακόμη μια τοποθέτηση από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Διαννακόπουλο σχετικά με το σάλο που ξέσπασε για την αντίδραση του Εργκίν Αταμάν στο αντικατοχικό πανό στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο.

Αυτή τη φορά ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων έβαλε και την Ανόρθωση στην κουβέντα θυμίζοντας τα όσα έγιναν στον Πειραιά όταν είχε αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό.

Η ανάρτηση του:

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Στα χαρτιά είναι 50-50, αλλά έχει ένα μικρό προβάδισμα η Ομόνοια»

«Στα χαρτιά είναι 50-50, αλλά έχει ένα μικρό προβάδισμα η Ομόνοια»

Συνέντευξη σε κροατικό μέσο παραχώρησε ο Κροάτης τερματοφύλακας της ΕΝΥ, Μίσλαβ Ζάντρο, μιλώντας τόσο για τη ζωή του στην Κύπρο όσο και για την ευρωπαϊκή μεγάλη ευρωπαϊκή μονομαχία της Ομόνοιας με τη Ριέκα.