Νίκη για Γαλατά και 5/5, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με Φενέρ και το ευρωπαϊκό ματς με ΠΑΟΚ

Νίκη για Γαλατά και 5/5, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με Φενέρ και το ευρωπαϊκό ματς με ΠΑΟΚ

Το 5/5 στο πρωτάθλημα έκανε η Γαλατασαράι, επικρατώντας 3-1 της Γκαζιαντέπ του Σωκράτη Διούδη λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με την Φενέρ και το ευρωπαϊκό ματς με τον ΠΑΟΚ.

Συνεχίζει απόλυτη η Γαλατασαράι!

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League την πρώτη αγωνιστική, επικράτησε με σκορ 3-1 της Γκαζιαντέπ του Σωκράτη Διούδη και έκανε το 5/5 στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο, αφού οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στο τρίποντο.

Ο Γιλμάζ στο 11’ άνοιξε το σκορ και ένα τέταρτο αργότερα ο Ακγκούν έδωσε αέρα δύο τερμάτων στη Γαλατά.

Ο Μπατσουαγί στο 76’ βρήκε και αυτός δίχτυα για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν πέντε λεπτά αργότερα με τον Σογιάλπ στο τελικό 3-1.

Η Γαλατασαράι έκανε το 5/5, φιγουράρει μόνη πρώτη στη Super Lig και στρέφεται στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου, όπου και δοκιμάζεται στην έδρα της Φενέρμπαχτσε.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.