Δείτε όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Χένινγκ Μπέργκ μετά τη νίκη / ήττα της ομάδας του απέναντι στην Ομόνοια, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Στη Cytavision είπε:

«Κάναμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Η ΑΕΚ είναι στην σωστή κατεύθυνση, έγινε ένα ωραίο παιχνίδι αλλά δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας».

Στη διάσκεψη τύπου, ανέφερε:
«Πάντα είιναι απογοητευτικό όταν χάνεις ειδικά όταν έχεις κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι όπως σήμερα. Έχω έρθει αρκετές φορές σε αυτό το γήπεδο και ήμουν στον πάγκο της Ομόνοιας και δεν θυμάμαι πολλά παιχνίδια που να δέχθηκε τόση πολλή πίεση η Ομόνοια όπως το σημερινό. Στο πρώτο ημίχρονο είχε μία δύο μεγάλες φάσεις η Ομόνοια όμως είχαμε και εμείς μεγάλες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε εμείς πολύ περισσότερες. Προσπαθήσαμε με όλους τους τρόπους και αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι να τελειώνουμε τις φάσεις και να σκοράρουμε. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και μας έλειψε το γκολ. Ήμασταν λίγο άτυχοι στη φάση του γκολ. Δεν εννοώ την πολύ ωραία ενέργεια του Σεμέδο, αλλά την κόντρα που επωφελήθηκε ο Εβάντρο. Από εκεί και πέρα η Ομόνοια είχε μια φάση με τον Στεπίνσκι και τίποτε άλλο. Πρέπει να διορθώσουμε το τελείωμα των φάσεων. Είχαμε δύσκολο ξεκίνημα γιατί παίξαμε με Πάφο και Ομόνοια δηλαδή δύο εκ των φαβορί για το πρωτάθλημα. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς, ήμασταν άτυχοι τα δύο τελευταία παιχνίδια. Σήμερα είχαμε έξι νέους παίκτες, και εγώ ως προπονητής δεν βρίσκομαι εδώ μεγάλο διάστημα, όμως εμφανίζουμε πρόοδο. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Στο ποδόσφαιρο όμως μετράει το αποτέλεσμα και σήμερα δεν μπορέσαμε να το πάρουμε».
 
Πάφος FC: Ομάδα που τρομάζει...

Πάφος FC: Ομάδα που τρομάζει...

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο τη νίκη η Πάφος FC (4-0) απέναντι στη Nέα Σαλαμίνα και έκανε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στην Α' κατηγορία. Έτσι έπιασε κορυφή με 9 βαθμούς μαζί με Άρη και Ομόνοια.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δεν πήραμε τίποτα σε ματς που μπορούσαμε για το τρίποντο»-ThemaSports
18/09 @ 11:05

«Δεν πήραμε τίποτα σε ματς που μπορούσαμε για το τρίποντο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου. 

Τα εισιτήρια με Εθνικό-ThemaSports
18/09 @ 10:04

Τα εισιτήρια με Εθνικό

Η ανακοίνωση.

Δημητρίου στο «Ντέρμπι»: «Ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια, είδε μια ομάδα που βελτιώνεται»-ThemaSports
17/09 @ 13:00

Δημητρίου στο «Ντέρμπι»: «Ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια, είδε μια ομάδα που βελτιώνεται»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου μίλησεστην στην εκπομπή «Ντέρμπι» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 και 97.6.

«Ούτε ο ίδιος ο Μπεργκ μπορεί να μην θυμάται…»-ThemaSports
17/09 @ 12:12

«Ούτε ο ίδιος ο Μπεργκ μπορεί να μην θυμάται…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Supersport 104.

«Ανακατεύει την τράπουλα» ο Μπεργκ για να παρουσιάσει μία... «άλλη» ΑΕΚ (Πιθανή ενδεκάδα)-ThemaSports
16/09 @ 12:35

«Ανακατεύει την τράπουλα» ο Μπεργκ για να παρουσιάσει μία... «άλλη» ΑΕΚ (Πιθανή ενδεκάδα)

Με πίστη και αισιοδοξία για το διπλό, προετοιμάστηκε η ΑΕΚ για το αποψινό (19:00) ντέρμπι στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και άπαντες στην ομάδα της Λάρνακας δηλώνουν έτοιμοι γι' αυτή τη μεγάλη μάχη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ