Η Αλίσα Λέμαν η οποία αγωνίζεται στη Γιουβέντους όπως και ο σύντροφός της, Ντάγκλας Λουίς, ξέσπασε για τα οικονομικά δεδομένα στο ποδόσφαιρο γυναικών.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Αλίσα Λέμαν, παίκτρια της Γιουβέντους και μία από τις πιο πολυσυζητημένε ποδοσφαιρίστριες στον κόσμο με περισσότερους από 17 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και 10 στο TikTok, έχει παραπονεθεί για τη διαφορά μισθού που υφίσταται σε σύγκριση με τον σύντροφό της, Ντάγκλας Λουίς, με «μόνο» 1,5 εκατομμύριο followers στο Instagram που κερδίζει 8,5 εκατομμύρια ευρώ.
«Όλοι θα ήθελαν να έχουν τον ίδιο μισθό. Συχνά μιλάω με τον Ντάγκλας στο σπίτι για αυτό και του λέω ότι δεν είναι δίκαιο. Κάνουμε την ίδια δουλειά, αλλά πληρώνεσαι εκατό φορές περισσότερο από εμένα», εξηγεί η Λέμαν σε συνέντευξή του στην «La Gazzetta dello Sport» .
«Δεν ζω σαν σταρ»
«Είναι κάτι που με επηρεάζει γιατί είμαι γυναίκα. Προφανώς, ο δρόμος που έχουμε πρέπει να διανύσουμε ακόμη πολύ γιατί ίσως δεν θα υπάρξει ποτέ ίση αμοιβή. Θα πρέπει να υπάρχει πολύ ισχυρή θέληση για να γίνει μια αλλαγή σε αυτό κατεύθυνση», αναγνώρισε η Λέμαν,
Σχετικά με τον τρόπο ζωής της, η Αλίσα Λέμαν εξήγησε ότι «δεν ζω σαν σταρ, αλλά όπως όλοι οι άλλοι. Όταν σε βλέπουν οι άνθρωποι στα κοινωνικά δίκτυα νομίζουν ότι ζεις μια διαφορετική ζωή, αλλά αυτό δεν ισχύει. Ζω μια κανονική ζωή Πηγαίνω σπίτι, μαγειρεύω, κάνω τα ίδια πράγματα όπως όλοι, φυσικά, είναι ωραίο όταν σε συναντούν οι άνθρωποι στο δρόμο και σου λένε: "Γεια σου Αλίσα, πώς είσαι"».
Οι 17 εκατ. followers στα social media
Σχετικά με τον αντίκτυπό τους στα δίκτυα των εκατομμυρίων δολαρίων, η πιο δημοφιλής ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο μοιράστηκε ότι «είναι ένας τρόπος να δείχνεις το ποδόσφαιρο αλλά και τη ζωή. Πολλοί πιστεύουν ότι αν είσαι παίκτης πρέπει να είσαι αυτοκόλλητο, αλλά τώρα Τα κοινωνικά δίκτυα είναι πολύ διεισδυμένα και ανεπτυγμένα. Τα έχω χρησιμοποιήσει επίσης για να προωθήσω το αγγλικό ποδόσφαιρο και τώρα θέλω να δώσω ένα χέρι στο γυναικείο ποδόσφαιρο».
Να σημειωθεί ότι η Λέμαν πριν τη σχέση της με τον Ντάγκλας Λουίς ήταν ζευγάρι με την Ραμόνα Μπάχμαν, το διάστημα που αμφότερες αγωνίζονταν στο Λονδίνο, η μεν στη Γουέστ Χαμ και η δε στην Τσέλσι.
sportal.gr
Δυο Σέρβους παίχτες ανακοίνωσε χθες η ΑΕΛ. Τους Μιλοσάβλιεβιτς και Στεφάνοβιτς. Το κοινό σημείο των δυο παιχτών, ότι ήταν συμπαίχτες στην Μπάνκα Τόπολα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/06 @ 10:39
Απίστευτο σκηνικό στο Gold Cup! Θεατής στο Ονδούρα–Ελ Σαλβαδόρ επιχείρησε κοντρόλ και κατέληξε στο έδαφος – viral το βίντεο από το Shell Energy Stadium.
21/06 @ 23:55
Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η Λίβερπουλ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Οσιμέν που είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Νάπολι, με τους «reds» να τσεκάρουν και το ενδεχόμενο τράμπας παικτών!
21/06 @ 17:27
Τι κι αν έφτασε 43 χρονών; Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απέδειξε για ακόμα μια φορά πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός!
21/06 @ 12:18
Τίτλοι τέλους για τον πιο... viral προπονητή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που έγινε ευρέως γνωστός για τις στυλιστικές του επιλογές, αφού η ομάδα του τον απέλυσε.
21/06 @ 12:07
Η Κάρντιφ πραγματοποίησε μια κάκιστη χρονιά, καθώς, αφενός υποβιβάστηκε, και αφετέρου, τα οικονομικά της προβλήματα ολοένα και μεγαλώνουν. Αυτό θέλει να σταματήσει ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος έκανε πρόταση για να αγοράσει την ομάδα!
21/06 @ 11:00
H Mπάγερν έβαλε τέλος στο λατινοαμερικάνικο σερί. Με τον Ολίσε λυτρωτή στο 84' οι Βαυαροί νίκησαν 2-1 την Μπόκα Τζούνιορς και έκαναν το 2/2 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
BEST OF THEMASPORTS