Επέστρεψε από την «κόλαση» και πήρε βαθμό στο Κλουζ η Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους!

Επέστρεψε από την «κόλαση» και πήρε βαθμό στο Κλουζ η Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους!

Η Στεάουα Βουκουρεστίου αποδείχτηκε επτάψυχη, αφού βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της Κλουζ αλλά πήρε τελικά τον βαθμό με φοβερό come-back (2-2).

Από την… κόλαση στον παράδεισο η Στεάουα Βουκουρεστίου.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στο League Phase του Europa League πήρε σημαντικό βαθμό στην έδρα της Κλουζ (2-2), κάνοντας φοβερό come-back παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0.

Ο Μουντεάνου με δύο γκολ σε διάστημα δεκατριών λεπτών (36’, 49’) έδωσε ισχυρό προβάδισμα στην Κλουζ, η οποία χαλάρωσε στη συνέχεια και το πλήρωσε.

Ο Μπαλουτά στο 59’ μείωσε για λογαριασμό της Στεάουα, με τον Νταουά τρία λεπτά πριν το φινάλε να ισοφαρίζει και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λαμίν Γιαμάλ... απόλαυση και διπλό τίτλου για την Μπαρτσελόνα στο Μπιλμπάο!

Λαμίν Γιαμάλ... απόλαυση και διπλό τίτλου για την Μπαρτσελόνα στο Μπιλμπάο!

Με τον Λαμίν Γιαμάλ να είναι φανταστικός, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο τέρμα, η Μπαρτσελόνα λύγισε εκτός έδρας με 1-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο και διατήρησε το +4 από τη 2η Ρεάλ!