MARCA: «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προκαλούν τρόμο στην Ευρώπη»

MARCA: «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προκαλούν τρόμο στην Ευρώπη»

Η ισπανική «MARCA» σε ένα δημοσίευμά της αναφέρθηκε στις κινήσεις που έκαναν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι, τονίζοντας πως πλέον προκαλούν τρόμο στην Ευρώπη.

Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός ολοκλήρωσαν τεράστιες μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι και θεωρούνται τα δύο φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague.

 

Οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν προκαλέσει τρόμο σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτό φαίνεται και από το δημοσίευμα της «MARCA», η οποία... υποκλίθηκε στα ρόστερ των «πρασίνων» και των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Εβάν Φουρνιέ αποφάσισε να υπογράφει στον Ολυμπιακό και ο Τζέντι Όσμαν στον Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ και ο Λορένζο Μπράουν υπέγραψε εκεί. Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε στους “ερυθρόλευκους” έπειτα από έναν χρόνο στο ΝΒΑ και τους Κινγκς. Εάν υπάρχει κάποιος που… διασκέδασε περισσότερο την καλοκαιρινή αγορά στην Ευρωλίγκα, αυτός ήταν από την Ελλάδα. Οι δύο ομάδες που προέρχονται από τη γη των Θεών και των μύθων, κυριάρχησαν στις κινήσεις τους, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να θέλει να υπερασπιστεί τον θρόνο του και τον Ολυμπιακό να θέλει να τον πάρει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δύο τους έκλεψαν την παράσταση από τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες στην αγορά, ειδικά στις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Η Ελλάδα, ένα μέρος που υπήρχε η άποψη ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τις άλλες ομάδες, έριξε λεφτά στο τραπέζι. Σπάζοντας ρεκόρ, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει 50 εκατ. ευρώ μπάτζετ, ξεπερνώντας τα 40 εκατομμύρια της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, φτάνοντας σε νούμερα που παλαιότερα έφτανε μόνο η ΤΣΣΚΑ, που για χρόνια θεωρείτο η πλουσιότερη ομάδα εκτός NBA. Ο Παναθηναϊκός AKTOR - και ο γείτονάς του, Ολυμπιακός - άλλαξαν ταχύτητα και έστειλαν μήνυμα σε όλους. Τα ονόματα προκαλούν τρόμο. Ο Ολυμπιακός έχει Φουρνιέ, Βιλντόσα, Ντόρσεϊ, Έβανς και Βεζένκοφ. Από διευθυντές ορχήστρας μέχρι… δυναμίτες. Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε λιγότερες προσθήκες (Γιουρτσεβέν, Οσμάν και Μπράουν), αλλά το ταλέντο είναι αδιαμφισβήτητο».

sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η πρώτη αντίδραση του πασίγνωστου τραγουδιστή περί ασέλγειας

Η πρώτη αντίδραση του πασίγνωστου τραγουδιστή περί ασέλγειας

«Πιθανόν βαλτοί αυτοί που διακινούν τις φήμες»: Η θέση του γνωστού τραγουδιστή περί ασέλγειας