Αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΛ μετά την αποχώρηση Καρασαμάνω
Ακολουθήστε μας στο Google news
Κατά την γενική συνέλευση της ΑΕΛ ανακοινώθηκε ότι ο Δημήτρης Κυπριανου είναι ο διάδοχος του Καρασαμανη στη θέση του αντιπροεδρου.
Επίσης νέος γενικός γραμματέας στη θέση του Στέλιου Αυγολουπη που παραιτήθηκε πριν μερικούς μήνες, διορίστηκε ο Κυριάκος Αττικουρής.
Τα δύο νέα μέλη του ΔΣ ήταν επιλαχοντες μετά την εκλογική συνέλευση του περασμένου Απρίλη.
Ο Νικόλας Καρασαμανης σε τοποθέτηση του ενώπιον των μελών, γνωστοποίησε ότι δεν τσακώθηκε με κανένα, αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Οι τέσσερις ομάδες που εκπροσωπούν την Κύπρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξασφάλισαν προκρίσεις με 4/4 νίκες στις ρεβάνς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/07 @ 21:22
Μία σπουδαία μεταγραφή για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής παλεύει να ολοκληρώσει η ΑΕΛ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία!
31/07 @ 13:35
Ανακοίνωση από την ΑΕΛ για το φιλικό με ΕΝΠ προς τιμήν του Ιβάν Τρισκόφσκι.
30/07 @ 21:07
Δηλώσεις στην κάμερα του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ έκανε ο Γενικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λεμεσιανής ομάδας, Ιβάν Τρισκόφσκι.
30/07 @ 13:02
Ο Νικόλας Λεβέντης σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα γίνει υπέρβαση για τον επιθετικό
30/07 @ 12:55
Η ΑΕΛ ανάρτησε βίντεο από την πρωινή προπόνηση
30/07 @ 12:05
Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
BEST OF THEMASPORTS