Το φιλανθρωπικό ίδρυμα Τζον Χριστοδούλου ξεκίνησε συνεργασία με την ΠΟΕΛ με στόχο την στήριξη νεαρών αθλητών σε όλη την Κύπρο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε τη νέα συνεργασία του κ. Τζον Χριστοδούλου, του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Yianis Christodoulou Foundation με την ΠΟΕΛ (Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Επαρχίας Λευκωσίας) για τις επόμενες τρεις ποδοσφαιρικές περιόδους (2024-2027). Η συνεργασία αυτή έχει στόχο να στηρίξει εκατοντάδες νέους αθλητές σε όλη την Κύπρο, ενδυναμώνοντάς τους μέσω του αθλητισμού, της εκπαίδευσης και της εμπλοκής στην κοινότητα.
Όπως ανέφερε ο κ. Τζον Χριστοδούλου: "Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε την ΠΟΕΛ και ανυπομονούμε να ενδυναμώσουμε τις τοπικές κοινότητες και τη νεολαία μέσω αυτής της ουσιαστικής συνεργασίας."
Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα
Πανέτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η Πάφος FC, η οποία το βράδυ της Παρασκευής (17/10, 19:00) θα κοντραριστεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» με τον Εθνικό, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/10 @ 14:58
O νέος προπονητής της Καρμιώτισσας, Λιάσος Λουκά, μίλησε στον Supersport 104 και την εκπομπή «Δώδεκα Στα Σπορ».
13/10 @ 18:12
Η Καρμιώτισσα με ανάρτηση της γνωστοποίησε το νέο της προπονητής, τον Λιάσο Λουκά.
13/10 @ 16:44
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία ο Φάντζιο Μπούις.
11/10 @ 17:28
Η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Επίλεκτης κατηγορίας.
11/10 @ 17:27
Η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ' κατηγορίας.
09/10 @ 11:15
Σε ρυθμούς 3ης αγωνιστικής μπαίνει το του Πρωταθλήματος και όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σάββατο 11 Οκτωβρίου.
BEST OF THEMASPORTS