Ο παλαίμαχος άσος του Άρη Λεμεσού Αντρέας Κισσονέργης, μίλησε στο Σούπερ Σπορτ ΦΜ
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Πώς βλέπει τον φετινό Άρη: «Είναι γεμάτη ομάδα σε όλες τις γραμμές. Μπορούσε να ενισχυθεί περισσότερο στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή. Πιστεύω ο Άρης θα είναι ψηλά, θα πρωταγωνιστήσει».
Η άποψη του για Ομόνοια, Πάφο και Απόλλωνα: «Μου άρεσε η Ομόνοια και η Πάφος. Ο Απόλλωνας θα είναι καλύτερος από πέρυσι. Πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον ένα γύρο για να βγάλουμε συμπεράσματα. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Η Ομόνοια είναι ομάδα η οποία φαίνεται δεμένη. Έχουν πετύχει οι παίκτες που έχει φέρει στο κέντρο και ο Στεπίνκσι έχει πάρει μπρος. Η άμυνα επίσης έχει δέσει. Έχει επίσης τον κορυφαίο τερματοφύλακα στην Κύπρο».
Για την Πάφο: «Η Πάφος έχει τεράστιες δυνατότητες. Συνέχεια βελτιώνεται και κάνει μεταγραφές».
Για τον ΑΠΟΕΛ: «Ο Πετρίδης παίρνει παίκτες ακόμα και την τελευταία στιγμή. Αλλάζει προπονητές και τολμά. Δεν μένει εκεί στη μοίρα του. Παρόλο που υπάρχει το θέμα με το οικονομικό, ο άνθρωπος προχωρά»
Δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, ge.globo.com, αναφέρει ότι ο 21χρονος (06/01/2004) Βραζιλιάνος στόπερ της Κρουζέιρο, Πέδρο Ενρίκε Φρανκλίμ ντα Σίλβα, ή αλλιώς... Πεδράο, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Πάφο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/07 @ 22:40
Με βραδινό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει αναλυτικά για το σημερινό τελευταίο φιλικό ματς στην Αυστρία με αντίπαλο την Ουκρανική Πολισία Ζίτομιρ.
16/07 @ 20:30
Ήττα για τον Άρη στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους.
16/07 @ 17:36
Τελευταίο φιλικό (18:30 ) του Άρη στην Αυστρία με αντίπαλο την Ουκρανική Polissya Zhytomir, πριν η «Ελαφρά ταξιαρχία» πάρει το αεροπλάνο επιστροφής στη βάση της.
16/07 @ 12:50
H ανακοίνωση του Άρη.
16/07 @ 11:26
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ρωτήθηκε για τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας για πρόταση της ομάδας του για την απόκτηση του Ανδρόνικου Κακουλλή, αλλά και το αν υπάρχει συμφωνία με τον Γιασίν Μπουχάν.
15/07 @ 21:43
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης Λεμεσού ενδιαφέρεται για τον Αφρικανό μέσο, με Γαλλικό διαβατήριο, Yacine Bourhane.
BEST OF THEMASPORTS