Πόλυς ΧαραλάμπουςΕίναι ήδη στην Λεμεσό, ο 29χρονος Γάλλο-Καμερουνέζος χαφ, Φράνκ Μπάμποκ. Εκτός απρόοπτου, τις επόμενες ώρες, θα ανακοινωθεί η ένταξη του στην ΑΕΛ. Ήρθε για να αποτελέσει μια από τις της τεχνικής ηγεσίας για τον άξονα της μεσαίας γραμμής (περισσότερο «εξάρι» παίζει).
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η μοναδική υποσημείωση που… μπαίνει στον πρώην παίχτη της Ουγγρικής Φεχέρβαρ, είναι ότι δεν είχε πολλές συμμετοχές την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Στο πρώτο μισό, είχε μόλις 2 συμμετοχές στον Ουγγρικό σύλλογο, από τον Γενάρη και μετά πήγε δανεικός στον Παναιτωλικό, μπαίνοντας αλλαγή μόνο σε ένα παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.
Ο Μπάμποκ φυσικά δεν έρχεται για βασικός, επειδή στην θέση που αγωνίζεται υπάρχουν ήδη οι επιλογές των Μάμα και Μεγιάδο. Έχει τον χρόνο μπροστά του να δουλέψει, για να «πιάνει» σιγά-σιγά ρυθμό.
Δούλεψε πάντως σε αρκετές χώρες, από την Γαλλία που έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Παρί, πήγε Ισπανία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ελλάδα και τώρα… κατηφόρισε για το νησί μας.
* ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ και τις συμμετοχές του
*Το «ταύρος» στον τίτλο, προέκυψε από το στυλ και την σωματοδομή του παίχτη, όπως τον είδαμε στις φωτογραφίες και σε βίντεο με στιγμές από την καριέρα του.
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Άγγελου Ανδρέου στην Ομόνοια με την μορφή δανεισμού!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 11:08
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και τοποθετήθηκε για όλα όσα αφορούν τους γαλαζοκίτρινους.
01/09 @ 13:20
Η ΑΕΛ με ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών στην Αρένα
31/08 @ 22:05
Σε ένα ματς που η ΑΕΛ έπαιζε κόντρα σε μία ΑΕΚ που προεχόταν από ευρωπαϊκό αγώνα μόλις πριν από τρεις ημέρες, ηττήθηκε με... κάτω τα χέρια, κάνοντας την πρώτη της φάση στο... 85ο λεπτό!
31/08 @ 19:12
Άτυχος στάθηκε ο αρχηγός της ΑΕΛ, Ανδρέας Μακρής στο αποψινό ντέρμπι στην «Αρένα» με αντίπαλο την ΑΕΚ, αφού τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά, δεν μπορούσε να συνεχίσει παρά τις προσπάθειες που έκανε και έγινε αναγκαστική αλλαγή...
31/08 @ 21:44
Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του ντέρμπι στην «ΑΕΚ Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ για τη 2η αγωνιστική, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Ανδρέας Μακρής.
31/08 @ 21:22
Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι στην «ΑΕΚ Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ για τη 2η αγωνιστική, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Πάολο Τραμετσάνι.
BEST OF THEMASPORTS