Το ξεχωριστό δώρο των Αγγελόπουλων στον Πρίντεζη

Το ξεχωριστό δώρο των Αγγελόπουλων στον Πρίντεζη

Δείτε το δώρο των Αγγελόπουλων στον Πρίντεζη.

Έναν πίνακα δώρισαν στον Γιώργο Πρίντεζη οι αδελφοί Αγγελόπουλοι με αφορμή τη χθεσινή γιορτή για την απόσυρση της φανέλας του.

«Ένα ξεχωριστό δώρο, για ένα ξεχωριστό άνθρωπο! Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, δώρισαν στον Γιώργο Πρίντεζη έναν πίνακα φτιαγμένο με αποκόμματα άρθρων από την τεράστια καριέρα του, η σύνθεση των οποίων σχηματίζει την μορφή του στην πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό, αλλά και στο τελευταίο ευρωπαϊκό του παιχνίδι», αναφέρει στην ανάρτησή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Έβρεχα το κρεβάτι μου, ήθελα να μου κόψουν τα πόδια»: Ο mister 300 γκολ που έγινε θρύλος στην Ιταλία

«Έβρεχα το κρεβάτι μου, ήθελα να μου κόψουν τα πόδια»: Ο mister 300 γκολ που έγινε θρύλος στην Ιταλία

Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα έμεινε στην ιστορία του ποδοσφαίρου ως ο «ΜπατιΓκολ», όμως μετά την αποχώρησή του από τα γήπεδα αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα με τα πόδια του.