Δείτε όσα δήλωσε ο πρωταγωνιστής και σκόρερ της Εθνικής μας απέναντι στη Λιθουανία, Ιωάννης Πίττας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια θέλαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί στη νέα διοργάνωση, πήραμε μια σημαντική νική. Μετά απο αυτή τη νίκη πήραμε αυτοπεποίθηση για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Πάμε τη Δευτέρα στην έδρα μας σε ένα δύσκολο αγώνα και ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο. Δεν αρχίσαμε καλά τον αγώνα σήμερα, σιγά σιγά ισορροπήσαμε, δεν θεωρώ ότι ο αντίπαλος ήταν επικίνδυνος και καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη. Μακάρι να πετύχω με το Κόσοβο το όγδοο μου γκολ με την Εθνική».
Ο Απόλλωνας ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/06 @ 08:25
Η Αϊτή ηττήθηκε με 2-1 από τις ΗΠΑ, αποκλείστηκε από το Gold Cup και ο Πιερό... επιστρέφει στην ΑΕΚ.
23/06 @ 08:18
Μεξικό και Κόστα Ρίκα έμειναν στο 0-0 λόγω… Κέιλορ Νάβας αλλά προκρίθηκαν παρέα στα προημιτελικά του Gold Cup. Δεν έπαιξε ο Πινέδα.
23/06 @ 00:43
Σε ένα τρελό παιχνίδι η Ιταλία αν και έπαιζε με... 9 κατάφερε να στείλει την αναμέτρηση στην παράταση, όμως εκεί η Γερμανοί της έβαλαν φρένο και με 3-2 πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.
20/06 @ 22:31
Πάρτι έστησε η Ολλανδία με καλεσμένη την Αγγλία επικρατώντας άνετα με 4-2, ενώ μέσα σε έξι λεπτά η Γερμανία έκανε την ανατροπή και πήρε την πρόκριση με 2-1 επί της Νορβηγίας.
19/06 @ 08:18
Ο Πινέδα της ΑΕΚ έμεινε στον πάγκο, αλλά ο Μόντες πέτυχε δύο γκολ και έστειλε το Μεξικό στους «8» του Gold Cup με νίκη 2-0 επί του Σουρινάμ. Επόμενος αντίπαλος η Κόστα Ρίκα.
16/06 @ 08:26
Την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro U21 εξασφάλισαν Δανία και Γερμανία, που νίκησαν Ολλανδία (2-1) και Τσεχία (4-2) αντίστοιχα.
BEST OF THEMASPORTS