Ο Αλεξάντερ Άρνολντ ετοιμάζεται να εξαγοράσει ομάδα με μεγάλη ιστορία, με το ποσό της προσφοράς να αγγίζει τα 140 εκατομμύρια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Αλεξάντερ Άρνολντ, αν και μόλις 25 ετών, ετοιμάζεται να αποκτήσει δικό του σύλλογο. Ο Άγγλος αστέρας της Λίβερπουλ επιθυμεί να εξαγοράσει ομάδα από τη Γαλλία, η οποία στην τροπαιοθήκη της διαθέτει οχτώ πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα, καθώς και δύο Σούπερ Καπ.
Συγκεκριμένα, η ομάδα που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του δεξιού μπακ των "κόκκινων" είναι η Ναντ. Μάλιστα, ο Άρνολντ θα επιχειρήσει να φέρει εις πέρας αυτή την εξαγορά μέσω ενός αγγλικού fund που διοικεί ο πατέρας του. Σχετικά με το κόστος αυτής της κίνησης, η προσφορά φέρεται ανέρχεται στα 140 εκατομμύρια ευρώ.
Όσον αφορά το προφίλ της Ναντ, η ίδια την τελευταία και όχι μόνο δεκαετία αναμφίβολα δεν απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας λόγω των χαμηλών της πτήσεων αγωνιστικά. Παρόλα αυτά, ο σύλλογος διαθέτει ένδοξο παρελθόν. Για την ακρίβεια, στις δεκαετίες του 70', 80' και 90' η Νάντ ήταν μία μεγάλη δύναμη στο γαλλικό ποδόσφαιρο, ωστόσο από τη σεζόν 2000-01 -όταν δηλαδή κατέκτησε για τελευταία φορά το πρωτάθλημα- και έπειτα ο σύλλογος κινείται σε ρηχά νερά.
Να σημειωθεί, πως αυτή δεν ήταν η μόνη ομάδα για την οποία έδειξε ενδιαφέρον ο Άρνολντ, καθώς εξετάστηκαν αρχικά άλλοι σύλλογοι. Πρόκειται για τις Σεντ Ετιέν και Χάβρη, όμως εν τέλει εκείνος επέλεξε τα "καναρίνια".
contra.gr
Από την περασμένη εβδομάδα, που βγήκε προς τα έξω ότι θα παραιτηθεί ο «Βασιλιάς», τονίζαμε ότι θα είναι… δώρον – άδωρον, αν δεν σηκωθούν να φύγουν μαζί του και όσοι τον περιστοιχίζουν για κάμποσα χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/06 @ 08:48
Σοβαρές κυρώσεις περιμένουν την Μπαρτσελόνα από την UEFA, λόγω οικονομικών ατασθαλιών.
03/06 @ 23:30
Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη σπουδαία μεταγραφή του Φλόριαν Βιρτς στη Λίβερπουλ φαίνεται πως ολοκληρώνονται, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
03/06 @ 19:20
Επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ίντερ ο Σιμόνε Ιντσάγκι, με τους «νερατζούρι» να ανακοινώνουν το «διαζύγιο».
03/06 @ 18:50
Όπως μεταφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Σιμόνε Ιντσάγκι τα βρήκε σε όλα με την Αλ Χιλάλ και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027.
03/06 @ 17:50
Το χαμένο πέναλτι του Χούλιαν Άλβαρες στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, στάθηκε η αφορμή για την αλλαγή του κανονισμού από την 1η Ιουλίου.
03/06 @ 16:46
Ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος κατέκτησε για δεύτερη σερί σεζόν το πρωτάθλημα Ρουμανίας με την Στεάουα, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα του Βουκουρεστίου.
BEST OF THEMASPORTS