Ανακοινώθηκαν οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 21 ετών, για το Kopa Trophy της φετινής χρονιάς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σπουδαίοι αστέρες ηλικίας κάτω των 21 ετών βρίσκονται στη λίστα των υποψηφίων για την κατάκτηση του Kopa Trophy.
Για να μπορέσει ένας ποδοσφαιριστής να διεκδικήσει το συγκεκριμένο βραβείο θα πρέπει να μην έχει ξεπεράσει το 21 έτος της ηλικίας τους.
Στη λίστα των υποψηφίων υπάρχουν 10 ονόματα, με τους αθλητές να βρίσκονται εξ ολοκλήρου σε ευρωπαϊκές ομάδες.
Αναλυτικά η λίστα των υποψηφίων:
Γουόρεν Ζαΐρ-Εμερί (Παρί Σεν Ζερμέν)
Λαμίν Γιαμάλ (Μπαρτσελόνα)
Ματίς Τελ (Μπάγερν Μονάχου)
Σαβίνιο (Μάντσεστερ Σίτι)
Ζοάο Νέβες (Παρί Σεν Ζερμέν)
Κόμπι Μέινου (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Καρίμ Κονατέ (Σάλτσμπουργκ)
Αρντά Γκιουλέρ (Ρεάλ Μαδρίτης
Αλεχάντρο Γκαρνάτσο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Πάου Κουμπαρσί (Μπαρτσελόνα)
-
Πηγή: sport-fm.gr
Χωρίς ποδόσφαιρο το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/07 @ 08:20
Ο Λιονέλ Μέσι ρέφαρε με δύο γκολάρες το λάθος που έκανε στην αρχή του αγώνα και η Ίντερ Μαϊάμι θριάμβευσε στο Μόντρεαλ
06/07 @ 01:06
Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 3-2 την Ντόρτμουντ σε ένα ματς με τρελό φινάλε και πέρασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου θα παίξει με την Παρί Σεν Ζερμέν.
05/07 @ 22:24
Με γκολ στις καθυστερήσεις η Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους πήρε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στη Ρουμανία.
05/07 @ 21:14
Μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Τζαμάλ Μουσιάλα, η Μπάγερν Μονάχου δεν επανήλθε, με τους Ντεζιρέ Ντουέ και Ουσμάν Ντεμπελέ να την αποτελειώνουν (2-0), στέλνοντας την Παρί στους «4».
05/07 @ 20:53
Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Μουσιάλα, λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!
05/07 @ 17:12
Ο Γκονζάλο Γκαρσία εξελίσσεται σε μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις της Ρεάλ Μαδρίτης, και ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο δύο μεγάλων συλλόγων της Premier League, οι οποίοι φέρονται διατεθειμένοι να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ. Ο νεαρός Ισπανός επιθετικός κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με τρία γκολ σε τέσσερις συμμετοχές στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA υπό την καθοδήγηση του Τσάμπι Αλόνσο, ενώ ήδη είχε ξεχωρίσει με την Καστίγια ως πρώτος σκόρερ στην Primera RFEF.
BEST OF THEMASPORTS