Ο Φεντερίκο Μακέντα παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρηση του από την Ανκαραγκουτσού από τον περασμένο Ιούλιο και μάλιστα έχει προταθεί σε ομάδες της Stoiximan Super League.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Φεντερικό Μακέντα.
Ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού έμεινε ελεύθερος έπειτα από δύο χρόνια στην τουρκική Ανκαραγκουτσού, όπου μεταξύ άλλων είχε συμπαίκτες τους Τάσο Χατζηγιοβάνη και Γκάρι Ροντρίγκες.
Ο 33χρονος επιθετικός, ο οποίος για ένα εξάμηνο στην πρώτη του σεζόν στην Τουρκία, είχε παραχωρηθεί δανεικός στον ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει restart στην καριέρα του και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ρίχνει κατά πολύ το κασέ του, προκειμένου να βρει ομάδα στην Ελλάδα.
Ο Μακέντα στην περυσινή σεζόν με την Ανκαραγκουτσού κατέγραψε 28 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.
Πηγή: sdna.gr
Από την περασμένη εβδομάδα, δεν κάνουμε άλλη δουλειά από την… λήψη μηνυμάτων από οπαδούς του Απόλλωνα, σε σχέση με το τρελό σενάριο να αγοράσει η ομάδα τους τον Λοίζο Λοίζου από την Ομόνοια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/08 @ 10:25
Ένας TikToker που ασχολείται με το Football Manager αφοσιώθηκε τόσο πολύ στο save που ξεκίνησε με τον ΟΦΗ, που αγόραε φανέλα της ελληνικής ομάδας.
10/08 @ 21:40
Οι Μεξικάνοι μεταδίδουν πως ο ΠΑΟΚ έφτασε σε συμφωνία με την Κρουζ Αζούλ και αποκτά ως δανεικό τον Γιώργο Γιακουμάκη
10/08 @ 21:20
Στην ανανέωση των συμβολαίων εννιά νεαρών ποδοσφαιριστών του προχώρησε ο Ολυμπιακός.
10/08 @ 19:52
Σκληρή στις διαπραγματεύσεις φαίνεται να είναι η Σλάβια Πράγας, καθώς σύμφωνα με τους Τσέχους, απέρριψε και τη δεύτερη, βελτιωμένη πρόταση, του ΠΑΟΚ.
10/08 @ 18:35
Ο Δημήτρης Σιόβας επέστρεψε στον Ολυμπιακό, 8 χρόνια μετά από την αποχώρησή του και για να ενταχθεί στη Β' ομάδα των «ερυθρόλευκων».
10/08 @ 16:24
Ο ΠΑΟΚ δεν το βάζει κάτω για τον Χρήστο Ζαφείρη και είναι αποφασισμένος να κάνει μία από τις ακριβότερες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
BEST OF THEMASPORTS