Ο Γιάννης Σπαλιάρας προχώρησε σε δηλώσεις στο «Τσάι με Λεμόνι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό AKTOR αλλά και στη συνάντησή του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σχετικά με τον Παναθηναϊκό:
Για την κατάκτηση της Euroleague: «Σίγουρα ο Πανθηναϊκός από προτελευταίος στην Euroleague, δεν μπορείς... Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος. Μόνο ο Αταμάν το πίστευε».
Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Θέλω να πω για τον Γιαννακόπουλο ότι από κοντά είναι πολύ διαφορετικός. Δύο ώρες μιλήσαμε. Η κουβέντα ήταν για την οικογένεια. Ήταν κοντά η απώλεια των πατεράδων μας.
Περίμενα ότι θα γνωρίσω έναν εκκεντρικό πολυεκατομμυριούχο. Από κοντά ήταν ένα απλό παιδί. Με τζινάκι, all-starάκι, μπλουζάκι. Πάρα πολύ απλός. Ήταν απίστευτα ήρεμος. Το βλέμμα του ήταν πάρα πολύ ήρεμο».
Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι που κρίθηκε στις τελευταίες κατοχές, η Χάποελ Τελ Αβίβ λύγισε με σκορ 89-88 την Παρί στο Παρίσι και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Παναθηναϊκό!
Η Παρτίζαν δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στην έδρα της Μπασκόνια, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 91-79, με τον Γουάσινγκτον να σκοράρει τα κρίσιμα καλάθια στο φινάλε!
Μετά τη νίκη του επί της Εφές, ο Παναθηναϊκός έμεινε προσωρινά μόνος του στην κορυφή της Ευρωλίγκας, περιμένοντας να μάθει τον... συγκάτοικό του από το Παρί-Χάποελ.
Ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση, κυριάρχησε απόλυτα επί της Εφές στην Πόλη και πήρε μία σπουδαία νίκη με σκορ 95-81, φεύγοντας με τεράστιο «διπλό» από μία πολύ δύσκολη έδρα!
Μεγάλη ατυχία για τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο του αριστερού του ποδιού και αποχώρησε κλαίγοντας από την αναμέτρηση της Εφές με τον Παναθηναϊκό.