Λανουά: «Κανένα στη Λιβαδειά, όλα καλά στο Περιστέρι»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λανουά: «Κανένα  στη Λιβαδειά, όλα καλά στο Περιστέρι»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν βρήκε σοβαρό διαιτητικό λάθος ο Γάλλος αρχιδιαιτητής, ούτε στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ, ούτε στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, παιχνίδια που σήκωσαν... σκόνη.

Ο Στεφάν Λανουά προχώρησε στην καθιερωμένη ανάλυση των επίμαχων διαιτητικών φάσεων της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, εστιάζοντας σε συνολικά τέσσερις περιπτώσεις από τα παιχνίδια Άρης-Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός-ΑΕΚ και Ατρόμητος-ΠΑΟΚ.

Ξεκινώντας από το "Βικελίδης", αναφέρεται αναλυτικά στον κανονισμό περί χεριού όταν επιτυγχάνεται ένα γκολ, αναφορικά με την ακύρωση του γκολ του Ζαμόρα.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα της Λιβαδειάς, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο χέρι του Μουκουντί, με τον Γάλλο αρχιδιαιτητή να αναφέρει ότι η μπάλα έχει χτυπήσει πρώτα στον μηρό του ενώ "το χέρι βρίσκεται σε φυσιολογική θέση" κι ως εκ τούτου δεν υπάρχει παράβαση.

Όσο για το ματς του Περιστερίου, σημειώνει πως υπάρχει πράγματι επιθετικό φάουλ του Μπάμπα και ορθώς ακυρώνεται το γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ εξήγησε και την απόφαση του διαιτητή να μη γυρίσει πίσω και τη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Ατρόμητος.

Αναλυτικά ο σχολιασμός των φάσεων:

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.