Η «χημεία» και το ελ κλάσσικο…

Η «χημεία» και το ελ κλάσσικο…

Ο Κρις Κόλμαν την ετοίμασε σε ικανοποιητικό επίπεδο την ΑΕΛ, για το ξεκίνημα του μαραθωνίου…

Πέτυχε το «δυο στα δυο» κόντρα στις δυο νεοφώτιστες Ομόνοιες και πλέον περιμένει το «ελ κλάσσικο» της Λεμεσού, αμέσως μετά την διακοπή του Cyprus League.

Όλοι παραμιλούν για τον Λεσοβόϊ, που ξεχώρισε στα δυο πρώτα ματς, όμως φαίνεται ότι υπάρχουν κι άλλοι παίχτες που μπορούν να κάμουν την διαφορά.

Αποτελεί ευκαιρία η διακοπή, να ανεβάσουν τον βαθμό ετοιμότητας τους, μερικοί παίχτες που εντάχθηκαν στην ομάδα προς το τέλος της προετοιμασίας.

Ο Κόλμαν από την πλευρά του, όσο περνούν τα παιχνίδια, εκείνο που θέλει να βλέπει είναι να αποκτά η ομάδα καλύτερη «χημεία» και ομοιογένεια, επειδή μπήκαν πολλοί παίχτες.

Λογικά θα κλείσουν προσεχώς και το κεφάλαιο απόκτησης ενός ακόμα σέντερ μπακ. Από την Ιταλία βγήκε την Παρασκευή δημοσίευμα, ότι δεν θα γίνει η «πράξη» με τον Γερμανό Μουλ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Κρητικοί και «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται για τον τίτλο του Super Cup! (Πιθανές ενδεκάδες)

ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Κρητικοί και «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται για τον τίτλο του Super Cup! (Πιθανές ενδεκάδες)

ΟΦΗ και Ολυμπιακός τίθενται σήμερα στις 17:00 αντιμέτωποι στο Παγκρήτιο στον μεγάλο τελικό του Βetsson Super Cup!

BEST OF THEMASPORTS