Την απόκτηση του Αργεντινού αριστερού μπακ, Τζόναθαν Σίλβα ανακοίνωσε η Πάφος FC.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, Jonathan Silva.
Ο Τζόναθαν Σίλβα είναι 30 ετών (29/06/1994) και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ.
Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά με την ακαδημία της Εστουδιάντες, και το 2014 πήρε μεταγραφή στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην οποία πέρασε 5 χρόνια, παίζοντας ενδιάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς, Ρόμα και Λεγκανές ως δανεικός.
Το 2019, υπέγραψε μόνιμα με τη Λεγκανές, πριν πάρει μεταγραφή στη Χετάφε το 2021. Στην Ισπανία, ο Τζόναθαν έπαιξε επίσης ως δανεικός στη Γρανάδα CF και στην Αλμπαθέτε.
Συνολικά, ο Τζόναθαν έχει σχεδόν 300 συμμετοχές σε μερικά από τα κορυφαία πρωταθλήματα και διοργανώσεις ποδοσφαίρου του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του UEFA Champions League.
Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο 19.
Καλωσορίζουμε τον Jonathan στη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».
Μια σημαία της Παλαιστίνης με δύο μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς έκαναν την εμφάνιση τους πάνω το στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια του αγώνα Πάφος-Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/07 @ 22:32
Διαβάστε όλα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.
22/07 @ 22:27
Δείτε τα δύο γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα Πάφος-Μακάμπι Τελ Αβίβ.
22/07 @ 22:20
Μετά το τέλος του αγώνα της Πάφου με την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Νεόφυτος Μιχαήλ μίλησε στην Cablenet:
22/07 @ 22:17
Προσωρινή διακοπή προέκυψε στο Πάφος-Μακάμπι Τελ Αβίβ στο 53΄ αφού οι οπαδοί της Ισραηλινής ομάδας άναψαν καπνογόνα, με αποτέλεσμα να μειωθεί αρκετά η ορατότητα.
22/07 @ 22:11
Με γκολ του Μαντμόν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα η Μακάμπι απέσπασε ισοπαλία στο Αλφαμέγα από την Πάφο.
22/07 @ 21:56
Η Πάφος έκανε το 1-0 με τρομερό γκολ του Μονς Μπασουαμινά απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Στάδιο Άλφαμεγα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
BEST OF THEMASPORTS