Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως η Νάπολι έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την Αλ Αχλί για την πώληση του Βίκτορ Όσιμεν. Οι Σαουδάραβες έχουν τις ιατρικές εξετάσεις και περιμένουν το σήμα από τον ποδοσφαιριστή
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Βίκτορ Όσιμεν παύει να είναι παίκτης Ευρώπης, καθώς όλα δείχνουν ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του βρίσκεται στην Σαουδική Αραβία και είναι η Αλ Αχλί.
Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, λοιπόν, η Νάπολι έχει έρθει σε απόλυτη συμφωνία με τους Σαουδάραβες για την πώληση του Νιγηριανού φορ αντί 75-80 εκατ. ευρώ στο σύνολο.
Παράλληλα, η Αλ Αχλί έχει προγραμματίσει και τις ιατρικές εξετάσεις του παίκτη, ενώ απομένει το δικό του τελικό ΟΚ για να προχωρήσει στο 100% η μεταγραφή
Το οικονομικό δέλεαρ για τον Όσιμεν είναι τεράστιο αφού όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ρομάνο, οι Σαουδάραβες έχουν προσφέρει στον στόχο τους τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα κυμαίνονται από 25.000.000 έως 30.000.000 ευρώ απαλλαγμένα από φόρους, δηλαδή καθαρά.
Επίσης, η Αλ Αχλί φαίνεται να έχει δεχθεί να συμπεριλάβει στο συμβόλαιο του Όσιμεν και ρήτρα αποδέσμευσης της οποίας όμως το μέγεθος δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ρωτήθηκε για τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας για πρόταση της ομάδας του για την απόκτηση του Ανδρόνικου Κακουλλή, αλλά και το αν υπάρχει συμφωνία με τον Γιασίν Μπουχάν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/07 @ 23:40
Η Πογκόν θέλει να «δέσει» τον Ευθύμη Κουλούρη για πολλά ακόμα χρόνια, προσφέροντάς του επέκταση συμβολαίου με αυξημένες απολαβές!
15/07 @ 18:58
Χαρμόσυνα νέα για τον Στίβεν Τζέραρντ καθώς έγινε για πρώτη φορά παππούς.
15/07 @ 18:32
Η Μπράιτον δημοσίευσε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με πρωταγωνιστές τον Στέφανο Τζίμα και τον Μπάμπη Κωστούλα.
15/07 @ 17:31
Το απόγευμα της Τρίτης (15/07), έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και τον Νίκο Γουίλιαμς για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2035!
15/07 @ 16:53
Το «μπαμ» του καλοκαιριού με την απόκτηση του Αλεξάντερ Ίσακ επιθυμεί να κάνει η Λίβερπουλ, η οποία και φέρεται να προσέγγισε τη Νιούκαστλ, ξεκινώντας συζητήσεις για την αγορά του Σουηδού στράικερ!
15/07 @ 14:53
Τη μεγαλύτερη συμφωνία σε ό,τι αφορά την εταιρεία ένδυσης για ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι με την επέκταση της συνεργασίας της με την Puma για την επόμενη... 10ετία!
BEST OF THEMASPORTS