Ένα από τα... λίγα κέρδη του Απόλλωνα στο ντέρμπι της πρεμιέρας με αντίπαλο την ΑΕΚ, ήταν η παρουσία του Πέδρο Μάρκες.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο 26χρονος Πορτογάλος επιθετικός έδειξε από πέρσι τις αρετές του στο σκοράρισμα, στη χειρότερη μάλιστα χρονιά της Λεμεσιανής ομάδας την τελευταία δεκαετία και δικαίως παρέμεινε στο ρόστερ.
Μπορεί το γκολ που πέτυχε να προήλθε από λάθος αντιπάλου, όμως χωρίς την σπιρτάδα και την εξυπνάδα του, ενδεχομένως η φάση να κατέληγε... αλλιώς.
Ο Μάρκες κέρδισε με το... «καλημέρα» την επιστοσύνη του Αντριάν Γκούλα και όλοι στον Απόλλωνα περίμενουν ανάλογη, αλλά και καλύτερη συνέχεια από τον Πορτογάλο, ο οποίος διψάει φέτος για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις και διακρίσεις με τη Λεμεσιανή ομάδα, με την οποία πρόσθεσε πέρσι στο βιογραφικό του 18 τέρματα.
Τα οκτώ τα σημείωσε στην Α' φάση του πρωταθλήματος και τα πέντε στα πλέι-άουτ, ενώ σκόραρε και πέντε φορές στο Κύπρο. Φέτος που ο Απόλλωνας δείχνει σαφώς πιο ποιοτικός σε σχέση με πέρσι, έχει όλα τα φόντα για να ξεπεράσει αυτούς τους αριθμούς.
Ήδη το κοντέρ έγραψε από το πρώτο επίσημο παιχνίδι...
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης μπαίνει σε ενταντικούς ρυθμούς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/05 @ 19:44
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Αζερμπαϊτζάν, και πιο συγκεκριμένα το Futbolinfo.az, που επικαλείται το Sportal.az η Νέφτσι Μπακού έστειλε πρόταση για τον Ντ’Αλμέιδα του Απόλλωνα σημειώνοντας ότι υπάρχει ήδη καταρχήν συμφωνία μεταξύ των πλευρών.
30/05 @ 13:42
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ρωτήθηκε για τις μεταγραφικές διεργασίες στη Λεμεσιανή ομάδα και τόνισε πως έχουν σταλεί συμβόλαια σε κάποιους παίκτες...
30/05 @ 14:00
Ο Φανούριος Κωνσταντίνου του σε πρωινές του δηλώσεις μίλησε και για την περίπτωση του αρχηγού Χάμπου Κυριάκου και πότε αναμένονται εξελίξεις
30/05 @ 13:30
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραδέχθηκε μετά από σχετική ερώτηση, ότι η ομάδα του ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Μόργκαν Μπράουν που αγωνιζόταν στον Άρη.
30/05 @ 13:50
Ο Φανούριος Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του μίλησε για το μέλλον του Σαγκάλ και του Μπουαγκάρντ στον Απόλλωνα
30/05 @ 13:20
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Κωστάκη Αρτυματά και η ατάκα του ήταν... αφοπλιστική.
BEST OF THEMASPORTS