Καταστράφηκε από ρωσικές ρουκέτες το ξενοδοχείο που θα φιλοξενούσε την Σαχτάρ...

Καταστράφηκε από ρωσικές ρουκέτες το ξενοδοχείο που θα φιλοξενούσε την Σαχτάρ...

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έφερε σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων της Σαχτάρ, με το ξενοδοχείο που ήταν να φιλοξενήσει την ομάδα ενόψει του επόμενου αγώνα της να καταστρέφεται από ρωσικούς πυραύλους.

Έχουν περάσει 2,5 χρόνια από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία μετά από τη ρωσική εισβολή και οι εχθροπραξίες μεταξύ των δύο χωρών συνεχίζονται, με τον αριθμό των θυμάτων να μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Σε αυτή τη μακάβρια λίστα έφτασε ένα βήμα από το να βρεθεί και η ομάδα της Σαχτάρ, με την τραγωδία που θα είχε μέσα και τους ανθρώπους της διάσημης ουκρανικής ομάδας να αποφεύγεται κατά τύχη.

Όπως έγινε γνωστό, ενόψει του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κρίβμπας, η Σαχτάρ είχε προγραμματίσει να καταλύσει σε ξενοδοχείο στην πόλη Κρίβι Ριχ, με το εν λόγω μέρος να δέχεται όμως επίθεση από ρωσικούς πυραύλους και να καταστρέφεται.

Την σοκαριστική αυτή είδηση την κοινοποίησε ο ίδιος ο σύλλογος, με τις ουκρανικές αρχές να αναφέρουν πως οι ρωσικοί πύραλοι δεν προκάλεσαν μόνο την καταστροφή του ξενοδοχείου αλλά σκόρπισαν δυστυχώς το θάνατο, με τον τραγικό απολογισμό να είναι δύο νεκροί, πέντε τραυματίες και δύο αγνοούμενοι.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής - Ξένοι VARίστες στα δύο ντέρμπι

Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής - Ξένοι VARίστες στα δύο ντέρμπι

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 13ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου.