Το ThemaSports «πετάει» με την Εθνική Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το αεροδρόμιο Λάρνακας
Στην πτήση της Εθνικής Κύπρου για Αυστρία για τον αγώνα του Σαββάτου βρίσκεται και στο ThemaSports.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Την περασμένη εβδομάδα είχαν γίνει συζητήσεις με την ΕΝΠ, για να πάει δανεικός ο παίχτης, αλλά για οικονομικούς λόγους χάλασε η «δουλειά».
Ο παίχτης πάντως προπονείται κανονικά με την ΑΕΛ, δεν έχει γίνει επίσημη τοποθέτηση, αν αποφάσισαν ότι υπολογίζεται απο την τεχνική ηγεσία, ύστερα απο τον σοβαρό τραυματισμό του Παπαφώτη (θα μείνει έξω τρεις μήνες).
Γνωρίζει απο πρώτο χέρι τον Γερολέμου ο Γιάννης Οκκάς, πριν μερικά χρόνια τον είχε στις επιλογές του, την εποχή που ήταν προπονητής της Κ-19.
Επίσης, ήταν αντίπαλοι όταν ο παίχτης αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Β' στην Ελλάδα, κατά το διάστημα που ο Κύπριος προπονητής ήταν στον Ολυμπιακό Β'.
Στο σενάριο που ο Γερολέμου φορέσει την φανέλα με τον φοίνικα, θα συναντήσει τους πρώην συμπαίχτες του στην ΑΕΚ Β', Σταμούλη και Χρυσόπουλο.