Η ΚΟΠΑ στην Κροατία για συνέδριο της FISU

Η ΚΟΠΑ στην Κροατία για συνέδριο της FISU

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ – Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Η αποστολή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού αναχώρησε σήμερα (26/01) για το Ζάγκρεμπ της Κροατίας για να εκπροσωπήσει την ΚΟΠΑ και τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό σε συνέδριο που διοργανώνει η FISU.

Η ενότητα του φετινού συνέδριου θα ασχολείται με την ισότητα των φίλων και τις ίσες ευκαιρίες για όλους. Όπως όλες οι αποστολές διαφόρων Πανεπιστήμιών, έτσι και η δικιάς μας έχει ετοιμάσει σχετική παρουσίαση για το θέμα της ισότητας των φίλων. Η φετινή αποστολή απαρτίζεται από τους Αιμίλιο Σολωμού (αρχηγός αποστολής), Εύρο Δημοσθένους (βοηθός αποστολής), Στέφανη Νικολάου (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Fisu Ambassador), Δημητριάνα Χαραλάμπους (Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο), Σταύρο Χατζηκωστή (Πανεπιστήμιο Κύπρου), φοιτητές-αθλητές που έγιναν κατ’ επιλογή για τη συγκεκριμένη αποστολή.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες. Σε μία απ’ αυτές, οι φοιτητές μας θα ασχοληθούν με διεκπεραίωση άλλων πρότζεκτ, σε συνεργασία βέβαια με άλλες χώρες και άλλα Πανεπιστήμια. Επίσης, θα στηθεί περίπτερο σε συγκεκριμένο χώρο, και οι φοιτητές μας θα ενημερώνουν τον κόσμο, όπως και άλλους φοιτητές για τα ήθη και έθιμα της χώρας.

Αξίζει να αναφερθεί πως από την έναρξη του θεσμού, η ΚΟΠΑ συμμετέχει ανελλιπώς, αφού το σχετικό συνέδριο γίνεται κάθε δύο χρόνια. Το συνέδριο θα ασχολείται με την ισότητα των φίλων και ίσες ευκαιρίες για όλους.

Η επιστροφή στην Κύπρο είναι προγραμματισμένη να γίνει την 1η Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μπαρτζώκας ball και ΜΑΤ στον Αταμάν - Καμία αυτοκριτική από τον Τούρκο τεχνικό

Μπαρτζώκας ball και ΜΑΤ στον Αταμάν - Καμία αυτοκριτική από τον Τούρκο τεχνικό

Ο Ολυμπιακός θύμισε στην αρχή και το φινάλε του ντέρμπι την ομάδα που ονειρεύεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά με τη… βοήθεια του Εργκίν Αταμάν, που τα έβαλε με όλους εκτός από τον εαυτό του.