Η απίστευτη γκαντεμιά του Παπαφώτη και ο Γερολέμου…

Η απίστευτη γκαντεμιά του Παπαφώτη και ο Γερολέμου…

Xάνει μια έμπειρη επιλογή για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Παπαφώτη.

Ο Κύπριος χαφ υπέστη κάταγμα κνήμης, πατώντας μόνο για μερικά λεπτά το χορτάρι του γηπέδου της Δόξας στην Περιστερώνα, στον προχθεσινό αγώνα με την Ομόνοια 29ης Μαίου.

Θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Αποφασίζουν οι τεχνικοί υπεύθυνοι αν θα φέρουν κοινοτικό παίχτη για αντικατάσταση του Παπαφώτη ή θα επαναφέρουν τον Γιάννη Γερολέμου στο ρόστερ.

Την περασμένη εβδομάδα, είχε λεχθεί δημοσίως ότι τέθηκε εκτός πλάνων, ωστόσο δεν βρέθηκε η φόρμουλα για δανεισμό του στην ΕΝΠ.

Nα σημειώσουμε ότι προσεχώς θα αποφασιστεί και ποιος παίχτης θα έλθει για ενίσχυση της ομάδας στο κέντρο της άμυνας. Ενδεχομένως να αποκτηθεί ένας ακόμα κεντρικός επιθετικός. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΜΠΕΡΓΚ: «Δεν έχουμε εύκολα παιχνίδια - Ότι πετυχαίνουμε, είναι με μεγάλη προσπάθεια» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΕΡΓΚ: «Δεν έχουμε εύκολα παιχνίδια - Ότι πετυχαίνουμε, είναι με μεγάλη προσπάθεια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ανόρθωση, για τη 18η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.