Η απίστευτη γκαντεμιά του Παπαφώτη και ο Γερολέμου…

Η απίστευτη γκαντεμιά του Παπαφώτη και ο Γερολέμου…

Xάνει μια έμπειρη επιλογή για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Παπαφώτη.

Ο Κύπριος χαφ υπέστη κάταγμα κνήμης, πατώντας μόνο για μερικά λεπτά το χορτάρι του γηπέδου της Δόξας στην Περιστερώνα, στον προχθεσινό αγώνα με την Ομόνοια 29ης Μαίου.

Θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Αποφασίζουν οι τεχνικοί υπεύθυνοι αν θα φέρουν κοινοτικό παίχτη για αντικατάσταση του Παπαφώτη ή θα επαναφέρουν τον Γιάννη Γερολέμου στο ρόστερ.

Την περασμένη εβδομάδα, είχε λεχθεί δημοσίως ότι τέθηκε εκτός πλάνων, ωστόσο δεν βρέθηκε η φόρμουλα για δανεισμό του στην ΕΝΠ.

Nα σημειώσουμε ότι προσεχώς θα αποφασιστεί και ποιος παίχτης θα έλθει για ενίσχυση της ομάδας στο κέντρο της άμυνας. Ενδεχομένως να αποκτηθεί ένας ακόμα κεντρικός επιθετικός. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

US Open: ΘΡΙΑΜΒΟΣ Ζβέρεφ στη Νέα Υόρκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

US Open: ΘΡΙΑΜΒΟΣ Ζβέρεφ στη Νέα Υόρκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ υπέταξε τον Μπεν Σέλτον στον τελικό του US Open και είναι ο παίκτης με τα περισσότερα Grand Slams στη φετινή σεζόν!