Επέστρεψε στις νίκες η Σταντάρ Λιέγης (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Επέστρεψε στις νίκες η Σταντάρ Λιέγης (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με τον Αλεξανδρόπουλο να μπαίνει στο ματς ως αλλαγή στο 84', η Σταντάρ Λιέγης επιβλήθηκε με 1-0 της Μπίρσοτ του Κωνσταντόπουλου, για την 5η αγωνιστική του βέλγικου πρωταθλήματος.

Επέστρεψε στις νίκες η Σταντάρ Λιέγης του Αλεξανδρόπουλου!

Με τον Έλληνα μέσο να μπαίνει ως αλλαγή στο 84΄της αναμέτρησης της ομάδας του με την Μπίρσοτ, η Σταντάρ κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη με 1-0, χάρη σε μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεντζτιντά στο 72'.

Με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολή του Πλατ στο 60' οι φιλοξενούμενοι, για τους οποίους αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος.

Οριακή νίκη με 1-0 πήρε και η Σαρλερουά, κόντρα στην Κορτράικ, ενώ Σιντ Τρούιντεν και Σεν Ζιλουάζ «κόλλησαν» στο στείρο 0-0.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα, στην αναμέτρηση με την οποία ξεκίνησε το πρόγραμμα της Κυριακής για την 5η αγωνιστική του βέλγικου πρωταθλήματος, η Μπριζ νίκησε με 2-1 την Ντέντερ, έχοντας για μεγάλο της πρωταγωνιστή τον Χρήστο Τζόλη!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24/8
Βέστερλο-Λέουβεν 1-1
Αντβέρπ-Μαλίν 0-1
Σερκλ Μπριζ-Γάνδη Αναβολή
Αντερλεχτ-Γκενκ Αναβολή

Κυριακή 25/8
Ντέντερ-Κλαμπ Μπριζ 1-2
Σεν Τρούιντεν-Σεν Ζιλουάζ 0-0
Σταντάρ Λιέγης-Μπίρσοτ 1-0
Σαρλερουά-Κορτράικ 1-0

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τι συνέβη πραγματικά στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και γιατί η απόφαση της CAF προκάλεσε σοκ

Τι συνέβη πραγματικά στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και γιατί η απόφαση της CAF προκάλεσε σοκ

Η απόφαση της CAF να ανατρέψει τον τελικό και να δώσει το τρόπαιο στο Μαρόκο προκάλεσε σοκ στην Αφρική, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για την αξιοπιστία και τη διαφάνεια του αφρικανικού ποδοσφαίρου.