Ο Μπέζους έδωσε τη «σκυτάλη» στον Σίμιτς!

Ο Μπέζους έδωσε τη «σκυτάλη» στον Σίμιτς!

Εκπληκτικός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Βέλικο Σίμιτς δείχνει ότι φέτος μπορεί να ηγηθεί των «πρασίνων».

Πέρσι ήταν ο Ρομάν Μπέζους αυτός που ηγήθηκε της Ομόνοιας και «μεταμορφώθηκε» σε μαέστρος για το τριφύλλι φέτος φαίνεται ότι ο Ουκρανός παρέδωσε τη σκυτάλη στο Βέλικο Σίμιτς.

Στα πρώτα έξι επίσημα παιχνίδια ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δείχνει αγνώριστος και δίκαια χαρακτηρίζεται ως MVP στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της ομάδας.

Σήμερα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Εθνικό ο Σέρβος άσος είχε ακόμη ένα ενενηντάλεπτο, ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση και δείχνει ότι φέτος θα είναι η χρονιά του. 

Μοίρασε δύο ασίστ στα πρώτα έξι παιχνίδια, ενώ σήμερα έχασε διπλή ευκαιρία για να πετύχει και το πρώτο του γκολ, αλλά το δυνατό του σουτ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φλόρες και στη συνέχεια ο Φλόρες απέκρουσε το πλασέ του.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γιατί ο Μέσι είναι αναντικατάστατος - Το απίθανο ρεκόρ που τον τοποθετεί στην κορυφή του Μουντιάλ

Γιατί ο Μέσι είναι αναντικατάστατος - Το απίθανο ρεκόρ που τον τοποθετεί στην κορυφή του Μουντιάλ

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν γι' ακόμη μία φορά απολαυστικός με την Αργεντινή κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι, αποδεικνύοντας το πόσο κομβικός παίκτης είναι για την «Αλμπισελέστε».

BEST OF THEMASPORTS