Με το πόδι στο «γκάζι» κόντρα στον Εθνικό η Ομόνοια για να... μπει με το ΔΕΞΙ (Πιθανή ενδεκάδα)

Με το πόδι στο «γκάζι» κόντρα στον Εθνικό η Ομόνοια για να... μπει με το ΔΕΞΙ (Πιθανή ενδεκάδα)

Να μπει με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα θέλει η Ομόνοια, η οποία υποδέχεται απόψε (20:00) στο ΓΣΠ τον Εθνικό Άχνας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» αφήνουν για λίγο στην άκρη την Ευρώπη, εκεί όπου έχουν σφραγίσει την είσοδο τους στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ και είναι πανέτοιμοι και με την ψυχολογία στα ύψη για το ματς με τους Αχνιώτες, οι οποίοι θα πάνε στη Λευκωσία χωρίς πίεση και άγχος και... κόντρα στα προγνωστικά για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας δούλεψε αρκετά το προηγούμενο διήμερο στο πνευματικό κομμάτι, για να... «προσγειώσει» τους παίκτες του στην Κυπριακή ποδοσφαιρική πραγματικότητα και να τους δώσει να καταλάβουν ότι το αποψινό ματς θα είναι πολύ διαφορετικό και πιο δύσκολο από εκείνο με τη Ζίρα, όπου το «τριφύλλι» έκανε πάρτι κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 6-0.

Ο Λιθουανός τεχνικός θα κάνει ροτέισιον στο παιχνίδι με τον Εθνικό, όμως δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Λόγω της τροπής που πήρε ο πρώτος αγώνας με τη Ζίρα, όπου η Ομόνοια έκανε και συντήρηση δυνάμεων από ένα σημείο και μετά, αλλά και επειδή η ρεβάνς για τα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ είναι πλέον τυπική διαδικασία, ενδεχομένως να μην ανοίξει το ροτέισιον όπως θα έκανε αν δεν είχε κριθεί η υπόθεση πρόκριση απέναντι στους Αζέρους, αφού ο αγώνας με τον Εθνικό κρύβει... πολλές παγίδες.

Στην αποστολή πήρε 23 ποδοσφαιριστές, με τον Εβάντρο Κόστα να μένει προληπτικά εκτός λόγω μικροενοχλήσεων.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η πιθανή ενδεκάδα μοιάζει με... γρίφο: Φαμπιάνο, Μασούρας (Ντιουνκού), Παναγιώτου (Ελάντερ), Κουλιμπαλί, Κίτσος (Χαμάς), Κούσουλος (Μάριτς), Εράκοβιτς, Χάμπος, Κακουλλής (Στεπίνσκι), Σεμέδο (Ατζίλι), Σίμιτς.

Στην αποστολή είναι και οι Ουζόχο, Κυριακίδης, Λανγκ, Αλιούμ, Μουσιαλόφσκι και Ανδρέου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής - Ξένοι VARίστες στα δύο ντέρμπι

Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής - Ξένοι VARίστες στα δύο ντέρμπι

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 13ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου.