Ο Μάριος Ηλία δεν έπαιξε κόντρα στην Κλουζ αλλά μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και να κάνει την διαφορά
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένας από τους παίκτες της Πάφου που δεν έπαιξαν κόντρα στην Κλουζ στον εκτός έδρας αγώνα, ήταν ο Μάριος Ηλία.
Ο Κύπριος επιθετικός που στα προηγούμενα ματς έκανε διαφορά στο παιχνίδι της Πάφου με λίγο χρόνο συμμετοχής, αλλά απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει.
Στον χθεσινό αγώνα με την Κλουζ, Ζαιρο και Τάνκοβιτς ήταν κάτω του μετρίου και ο Μάριος αν έπαιζε ίσως να είχε άλλη μοίρα ο αγώνας
Μια σημαία της Παλαιστίνης με δύο μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς έκαναν την εμφάνιση τους πάνω το στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια του αγώνα Πάφος-Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/07 @ 22:32
Διαβάστε όλα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.
22/07 @ 22:27
Δείτε τα δύο γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα Πάφος-Μακάμπι Τελ Αβίβ.
22/07 @ 22:20
Μετά το τέλος του αγώνα της Πάφου με την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Νεόφυτος Μιχαήλ μίλησε στην Cablenet:
22/07 @ 22:17
Προσωρινή διακοπή προέκυψε στο Πάφος-Μακάμπι Τελ Αβίβ στο 53΄ αφού οι οπαδοί της Ισραηλινής ομάδας άναψαν καπνογόνα, με αποτέλεσμα να μειωθεί αρκετά η ορατότητα.
22/07 @ 22:11
Με γκολ του Μαντμόν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα η Μακάμπι απέσπασε ισοπαλία στο Αλφαμέγα από την Πάφο.
22/07 @ 21:56
Η Πάφος έκανε το 1-0 με τρομερό γκολ του Μονς Μπασουαμινά απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Στάδιο Άλφαμεγα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
BEST OF THEMASPORTS