Σακίλ: «Ο Ρόντμαν ερχόταν 40 λεπτά καθυστερημένος, αλλά έμπαινε μέσα και έπαιρνε 25 ριμπάουντ»

Σακίλ: «Ο Ρόντμαν ερχόταν 40 λεπτά καθυστερημένος, αλλά έμπαινε μέσα και έπαιρνε 25 ριμπάουντ»

Ο Σακίλ Ο'Νιλ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κοινή συνύπαρξή του με τον Ντένις Ρόντμαν στους Λέικερς.

«Εγώ, ο Κόμπε κι ο Ντένις (σ.σ. Ρόντμαν) ήμασταν στην ίδια ομάδα. Ποιος πιστεύεις ότι ήταν μεγαλύτερος σούπερ σταρ;

Η συνάντηση της ομάδας (σ.σ. πριν από έναν αγώνα) θα ήταν στις 17:30 και αυτός ο τύπος θα ερχόταν 40 λεπτά καθυστερημένος τρώγοντας κοτόπουλο και ρύζι, χωρίς να δίνει καμία σημασία γύρω του. Μετά, κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα πήγαινε να κάνει ένα κρύο ντους, εμείς θα είχαμε βγει ήδη για ζέσταμα, αυτός θα ερχόταν μετά και θα έπαιρνε 25 ριμπάουντ.

 

Ενώ βρωμούσε (σ.σ. από τον αγώνα), έβαζε τα ρούχα του, πήγαινε στο κλαμπ και είχε τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου. Εγώ σκεφτόμουν "ο τύπος βρωμάει σαν σκουπίδια και έχει δίπλα του μοντέλα στα κλαμπ". Κι εμένα μου άρεσαν τα πάρτι, αλλά δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου αυτά που είδα από τον Ντένις Ρόντμαν».

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο πρώτος που «σπάει» τον κανονισμό: Το κόλπο του Ρόμπερτσον για να κερδίσει χρόνο η Σκωτία στο Μουντιάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώτος που «σπάει» τον κανονισμό: Το κόλπο του Ρόμπερτσον για να κερδίσει χρόνο η Σκωτία στο Μουντιάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρειάζεται τύχη, χρειάζεται ικανότητα, απαιτεί και… τεχνάσματα. Η Σκωτία πανηγυρίζει τις τελευταίες ώρες και ο Άντι Ρόμπερτσον «ξεκλείδωσε» ένα κόλπο απέναντι στην Αϊτή, για να κερδίσει χρόνο στο πλάγιο!

BEST OF THEMASPORTS