21χρονος ποδοσφαιριστής καταζητείται από τις Αρχές για περιπτώσεις εμπορίας ναρκωτικών.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή Νικόλα Γερολέμου από τη Λεμεσό, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, ο οποίος συμμετείχε στην ομάδα της Ανόρθωσης Μουτταγιάκκας.

Η υπόθεση αφορά στην κατοχή ποσότητας κάνναβης, την οποία εντόπισαν οι Αρχές την Τετάρτη (21/8), μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό οικόπεδο, σε περιοχή της Λεμεσού.
Η ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκε από την Αστυνομία, ενώ το όχημα κατακρατήθηκε για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.
Στην αποψινή μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην Cablenet ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ρωτήθηκε για τις επαφές του με επενδυτική εταιρεία και αποκάλυψε πως αν όλα πάνε καλά, μέχρι τις 25 Μαΐου ευελπιστεί να καταλήξουν σε συμφωνία!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/05 @ 18:10
Τα ματς της β' φάσης του πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ
07/05 @ 15:15
Η ανακοίνωση.
06/05 @ 09:05
Συναρπαστικό φινάλε στο Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ περιόδου 2024-2025.
04/05 @ 19:29
Η κλήρση...
03/05 @ 20:02
Με τη διεξαγωγή 6 αγώνων τη Α' φάσης, ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 3 Μαΐου 2025, το Πρωτάθλημα Ένταξης ΣΤΟΚ-ΟΠΑΠ 2024-2025.
02/05 @ 14:53
Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για την Ομόνοια 29ης Μαίου, ο Ράσαν Φερνάντες θα ακολουθήσει την ομάδα και στην Β’ Κατηγορία.
BEST OF THEMASPORTS