Κλείδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο η Αταλάντα
Η Αταλάντα ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Φιορεντίνα, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Conference League της νέας σεζόν.




Αναλυτικά:
«Η Ομόνοια Αραδίππου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με τον 24χρονο Πορτογάλο τερματοφύλακα Κάρλος Πεϊσότο.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της FC Porto, όπου αγωνίστηκε στις ομάδες U15, U17 και U19. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα της Leixões U23 και αργότερα στη Famalicão U23.
Έχει επίσης αγωνιστεί σε Κυπριακές ομάδες, όπως ο Ονήσιλος Σωτήρας και ο Απόλλωνας Λεμεσού. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Anadia FC.
Καλωσορίζουμε τον Κάρλος στην οικογένεια της Ομόνοιας Αραδίππου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας τη φετινή σεζόν!».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις