Στραβά κι ανάποδα...

Στραβά κι ανάποδα...

Αν και άρχισε καλά το ματς με την ΑΕΚ, στο τέλος η σούμα είχε αρνητικό πρόσημο για τον Απόλλωνας.

Αξιοποίησε τα λάθη της αντιπάλου στο πρώτο μέρος, όμως στη συνέχεια δεν έφτανε το χαμένο πέναλτι ακολούθησε και η αποβολή του Ντ'Αλμέιδα με αποτέλεσμα το σκορ να έρθει... τούμπα.

Όλα στραβά κι ανάποδα ήρθαν στην πρεμιέρα για τους γαλάζιους που καλούνται να αντιδράσουν στο επικείμενο ματς με την Ανόρθωση στην Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποθέωση του Κέιν μέσω pasillo στην εξάρα της Μπάγερν και η απάντησή του στο ενδεχόμενο να χριστεί Σερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αποθέωση του Κέιν μέσω pasillo στην εξάρα της Μπάγερν και η απάντησή του στο ενδεχόμενο να χριστεί Σερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπάγερν συνέτριψε με 6-1 το Μαγδεμβούργο για τον 2ο γύρο του DFB Pokal όμως όλα τα φώτα έπεσαν πάνω σε έναν παίκτη που δεν αγωνίστηκε στο ματς: τον Χάρι Κέιν που αποθεώθηκε τόσο από τους συμπαίκτες του όσο και από τους οπαδούς μετά από την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

BEST OF THEMASPORTS