Το παράθυρο για μετεγγραφή και ο «κακός δαίμονας» με τα πορτοκαλί…

Το παράθυρο για μετεγγραφή και ο «κακός δαίμονας» με τα πορτοκαλί…

Συζητιούνται διάφορα, στην… μικρή κοινωνία οπαδών του Άρη, για τα όσα διαμείφθηκαν στην χθεσινή συνέντευξη τύπου παρουσίασης του ρόστερ και των στόχων για τη νέα χρονιά. Όπως για παράδειγμα ο μικρός αριθμός κεντρικών χαφ που βρίσκονται στο δυναμικό της ομάδας.

Βάσει της απάντησης που έδωσε ο αθλητικός διευθυντής Ντάνιελ Σικόρσκι, είναι ανοικτό το παράθυρο να κάμουν κι άλλη κίνηση ενίσχυσης.

Υποψιαζόμαστε, ότι αν προσθέσουν κι άλλον παίχτη στις επιλογές του Σπιλέφσκι, θα είναι για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Στην «ελαφρά ταξιαρχία» είναι επικεντρωμένοι στην προετοιμασία για το πρώτο ματς της χρονιάς με την Καρμιώτισσα. Οι «πορτοκαλί» ήταν κακός δαίμονας για τον Άρη τις δυο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους. Πέρσι μετά την επιστροφή τους από ευρωπαϊκό ταξίδι, είχαν δεχθεί «σφαλιάρα» με 4-1 από την ομάδα του Χρήστου Χαραλάμπους (ήταν προπονητής της «Καρμιό» εκείνη την περίοδο).  

*Γενικότερα στην ποδοσφαιρική κοινή γνώμη, έμειναν εντυπωσιασμένοι όσοι είδαν τις φωτογραφίες και το βίντεο παρουσίασης του καινούργιου λεωφορείου της Λεμεσιανής ομάδας.

*Κανονικά θα μεταδοθεί από την τηλεόραση το Σαββατιάτικο ματς της πρεμιέρας με την Καρμιώτισσα στο «Αμμόχωστος». Η ομάδα των Πολεμιδιών, πλέον θα «στεγάζεται» τηλεοπτικά από την Cytavision.  

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!