Βόλφσμπουργκ και ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν ταυτόχρονα τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στους «Λύκους»: «Θα μεταβεί στη Γερμανία μετά τους αγώνες του Δικεφάλου στα playoffs του Europa League».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ολοκληρώθηκε η σπουδαία μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ!
Η γερμανική ομάδα και ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν ταυτόχρονα τη μετακίνηση του Έλληνα στόπερ στη Bundesliga, με τον 21χρονο να υπογράφει συμβόλαιο πέντε ετών. Οι Θεσσαλονικείς θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 12 εκατ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και μπόνους τριών εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης.
Παρόλα αυτά ο Κρητικός στόπερ θα δώσει κανονικά το παρών στη διπλή μάχη των «ασπρόμαυρων» με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα playoffs του Europa League και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Γερμανία.
«Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα γίνει... Λύκος στα τέλη του Αυγούστου. Ο αμυντικός θα έρθει από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης μετά τα παιχνίδια των playoffs του Europa League. Καλώς ήρθες, Κωνσταντίνε», αναφέρει χαρακτηριστική η ανακοίνωση της Βόλφσμπουργκ, ενώ εκείνη των Θεσσαλονικιών σημειώνει:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ήλθε σε οριστική συμφωνία με την Βόλφσμπουργκ για την πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, με τον Δικέφαλο να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης.
Ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει για Γερμανία μετά την ολοκλήρωση των Play Offs του UEFA Europa League».
sport-fm.gr
Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε απόψε (19:45) στο Βελιγράδι ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ενόψει του αυριανού (17/07, 22:00) επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο την Παρτιζάν στο Partizan Stadium, για τον Α' προκριματικό του Europa League. Τους ποδοσφαιριστές της Λαρνακιώτικης ομάδας εκπροσώπησε ο Χρβόγε Μιλίτσεβιτς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/07 @ 18:31
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας, monobala.gr, ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός, Ζήσης Χατζηστραβός, ο οποίος φέρεται να απασχόλησε τον ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται πλέον κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάρισα.
16/07 @ 17:03
Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε στο δεύτερο και ιδιαίτερα στο παραγωγικό κομμάτι, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον Άγιαξ. Σκόραρε ο νεαρός Μύθου που έδειξε καλά στοιχεία.
16/07 @ 10:58
Αυτό που βιώνει ο Άρης, το περνούν όλες οι ελληνικές ομάδες με την ευρωπαϊκή λίστα. Το θέμα είναι ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε έναν Έλληνα παίκτη, ο οποίος πιάνει θέση... ξένου. Ο λόγος για τον Τάσο Δώνη.
15/07 @ 22:04
Υπέροχη κίνηση από τους Έλληνες διεθνείς, οι οποίοι δεν ξεχνούν τον Τζορτζ Μπάλντοκ και τιμούν τη μνήμη του φροντίζοντας για την οικογένεια που άφησε πίσω του ο ποδοσφαιριστής…
15/07 @ 18:58
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η ενίσχυση της Λάρισας. Οι «βυσσινί» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση των Αμπουμπακάρ Ντούμπια και Κίνγκστον Φαϊσάλ, ενώ φορτσάρουν και για τερματοφύλακα με τον Αϊοάνι να είναι ψηλά στην λίστα.
15/07 @ 19:33
Τα αποκαλυπτήρια της νέας εντυπωσιακής ριγέ φανέλας του ΠΑΟΚ μέσα από το εκπληκτικό video των ασπρόμαυρων - Η πινελιά ιστορίας και ταυτότητας στο εσωτερικό της!
BEST OF THEMASPORTS