Με τον τρελο-Τζέιμι Βάρντι να σκοράρει στην πρώτη τελική της Λέστερ στο στόχο, οι «αλεπούδες» εξασφάλισαν βαθμό από το ματς με την Τότεναμ με το τελικό 1-1.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με τον Βάρντι να το παίρνει πάνω του και να βρίσκεται στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή ώστε να σκοράρει, η Λέστερ ξύπνησε από το… λήθαργο κόντρα στην Τότεναμ και η ομάδα του Κούπερ πήρε βαθμό με το τελικό 1-1.
Η Τότεναμ στον αγωνιστικό χώρο κατέστρεφε τη Λέστερ στο πρώτο 45λεπτο. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου εμφανίστηκε όχι απλά μια, αλλά και δυο και τρεις ταχύτητες πιο πάνω από την αντίπαλό της. Και με τις «αλεπούδες» να μην ξέρουν τι να κάνουν στο γήπεδο, ανησυχώντας τον κόσμο τους και τον Στιβ Κούπερ, τα «σπιρούνια» πήραν το προβάδισμα στο 29ο λεπτό.
Ο Πέδρο Πόρο από τη δεξιά πλευρά έκανε φοβερή κίνηση διαγώνια για να φτάσει στην περιοχή και με… τον ώμο από τη σέντρα του Μάντισον από αριστερά έγραψε το 1-0. Ο σκόρερ της Τότεναμ έχει πλέον 4 τέρματα και 7 ασίστ από την έναρξη της περασμένης σεζόν στην Premier League, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη συμβολή σε γκολ από αμυντικό στη Λίγκα από το καλοκαίρι του 2023!
Στο δεύτερο ημίχρονο ο κόσμος των γηπεδούχων έλαβε αφορμές για να ενθουσιαστεί και ο 37χρονος Βάρντι των μόλις 10 επαφών με την μπάλα στο πρώτο μέρος, σκόραρε στο 57’ για το 1-1! Μάλιστα, στο 70’ είχε τεράστια ευκαιρία για την ανατροπή, αλλά τον νίκησε ο Βικάριο. Κι όταν πλέον έγινε αλλαγή, έδειχνε στους παίκτες της Τότεναμ πως εκείνος έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα! Η τρέλα του… διατηρείται ακέραια και φέτος και πρόσφερε το βαθμό στο σύνολο του Κούπερ στην πρεμιέρα.
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
Παρασκευή (16/8)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ 1-0
(87' Ζίρκζεϊ)
Σάββατο (17/8)
Ίπσουιτς-Λίβερπουλ 0-2
(60' Ντιόγκο Ζότα, 65' Σαλάχ)
Άρσεναλ-Γουλβς 2-0
(25' Χάβερτς, 74' Σάκα)
Έβερτον-Μπράιτον 0-3
(26' Μιτόμα, 56' Γουέλμπεκ, 87' Αντινγκρά)
Νιούκαστλ-Σαουθάμπτον 1-0
(45' Ζοέλιντον)
Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπόρνμουθ 1-1
(23' Γουντ - 87' Σεμένιο)
Γουέστ Χαμ-Άστον Βίλα 1-2
(37΄Πακετά πεν. - 4' Ονανα, 79' Ντουράν)
Κυριακή (18/8)
Μπρέντφορντ-Κρίσταλ Πάλας 2-1
(29' Εμπουεμό, 76' Βίσα - 57' αυτ. Πίνοκ)
Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι 0-2
(18’ Χάαλαντ, 84’ Κόβατσιτς)
Δευτέρα (19/8)
Λέστερ-Τότεναμ 1-1
(57' Βάρντι - 29' Πέδρο Πόρο)
Το πρόγραμμα της επόμενης (2ης) αγωνιστικής:
Σάββατο (24/8)
Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:30)
Κρίσταλ Πάλας-Γουέστ Χαμ (17:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Ίπσουιτς (17:00)
Σαουθάμπτον-Νότιγχαμ Φόρεστ (17:00)
Τότεναμ-Έβερτον (17:00)
Φούλαμ-Λέστερ (17:00)
Άστον Βίλα-Άρσεναλ (19:30)
Κυριακή (25/8)
Γουλβς-Τσέλσι (16:00)
Μπόρνμουθ-Νιούκαστλ (16:00)
Λίβερπουλ-Μπρέντφορντ (18:30)
sport-fm.gr
Μετά από ένα ματς γεμάτο συγκινήσεις, το οποίο ξεκίνησε ιδανικά και εξελίχθηκε σε θρίλερ, η Εθνική μας επιβλήθηκε με 90-86 της Ισπανίας, παίρνοντας την πολυπόθητη πρωτιά στον όμιλό της!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 15:50
Ο νεαρός επιθετικός, Λορέντσο Παρατίτσι πέτυχε τρία τέρματα στην… έντονη προπόνηση της πρώτης ομάδας της Ρόμα σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην τοπική Roma City.
04/09 @ 14:15
Το ποσό που πήρε ο Έρικ Τεν Χαγκ από τη Λεβερκούζεν για την… παρουσία του στον πάγκο της.
04/09 @ 14:00
Ο Αλεσάντρο Μπελέμο βοήθησε στο να σωθεί μια γυναίκα η οποία δέχθηκε επίθεση από μαχαίρι στη μέση του δρόμου
04/09 @ 11:53
Ο Μάσιμο Μοράτι έχει βγει πλέον από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ανασαίνει δίχως υποστήριξη!
04/09 @ 11:32
Με ένα 48ωρο διαφορά από τη στιγμή που μιλούσε με ενθουσιασμό για την ευκαιρία να παίξει στο Champions League, o Φακούντο Μπουονανότε έμεινε εκτός λίστας της Τσέλσι για το Champions League.
03/09 @ 19:57
Το ντόμινο που προκάλεσε στη λίστα του Ολυμπιακού ο Ντιόγκο Νασιμέντο.
BEST OF THEMASPORTS