H KOΠ ενημέρωσε πως ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κάλεσε αύριο σε συνάντηση τις ηγεσίες των διοικήσεων της Ομόνοιας 29Μ και της ΑΕΛ Λεμεσού, που αγωνίζονται μεταξύ τους στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας, το ερχόμενο Σάββατο στην Περιστερώνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:
Ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας κάλεσε αύριο σε συνάντηση τις ηγεσίες των διοικήσεων της Ομόνοιας 29Μ και της ΑΕΛ Λεμεσού.
Ως γνωστόν οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας, το ερχόμενο Σάββατο 24 Αυγούστου στην Περιστερώνα, στο Στάδιο «Κατωκοπιά – Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης».
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
Εκτός από τον Χένινγκ Μπεργκ, σε... «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκονται και οι χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας με το που διάβασαν την είδηση για τον τραυματισμό του Φαμπιάνο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/09 @ 09:48
Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Θύρα 9 από το περασμένο παιχνίδι κόντρα στον ΑΣΙΛ.
21/09 @ 20:21
Εντυπωσιακό σκηνικό από τους οπαδούς της Ομόνοιας 29ης Μαίου στον αγώνα κόντρα στον ΑΣΙΛ.
16/09 @ 11:09
Ο επικεφαλής του σωματείου της Ομόνοιας 29Μ, Αδάμος Ευσταθίου με ανάρτηση του τοποθετείται για το κεφάλαιο διαιτησία μετά τις φωνές του κόσμου των πρασίνων για τα λάθη στον αγώνα με τον Χαλκάνωρα.
15/09 @ 10:35
Στο 75ο λεπτό και με το σκορ στο 1-1 η Ομόνοια 29Μ σκόραρε, με την βοηθό να το ακυρώνει για οφσάιντ.
07/09 @ 18:06
Δείτε την ανάρτηση της Θύρας 9 με αφορμή το 12ο φεστιβάλ.
07/09 @ 16:17
Η Ομόνοια 29Μ δημοσίευσε φωτογραφίες από το φεστιβάλ της Θύρας 9.
BEST OF THEMASPORTS