Η Σίτι έδωσε διορία στον Γκουαρντιόλα μέχρι τα Χριστούγεννα για το νέο του συμβόλαιο

Η Σίτι έδωσε διορία στον Γκουαρντιόλα μέχρι τα Χριστούγεννα για το νέο του συμβόλαιο

Το μέλλον του Καταλανού τεχνικού στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι παραμένει στον... αέρα με τους ιθύνοντες της πρωταθλήτριας Αγγλίας, να δίνουν διορία στον Γκουαρντιόλα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Το συμβόλαιο του Γκουαρντιόλα με την Σίτι ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και ο Καταλανός τεχνικός σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο των «Πολιτών».

Οι επιτελείς της πρωταθλήτριας Αγγλίας, θέλουν να γνωρίζουν τις προθέσεις του 53χρονου προπονητή όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται, αφού σε ενδεχόμενη αποχώρησή του θα πρέπει να είναι έτοιμη η διάδοχη κατάσταση.

 
Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ασταμάτητη Ίντερ μπήκε στο 2026 με τριάρα επί της Μπολόνια!

Ασταμάτητη Ίντερ μπήκε στο 2026 με τριάρα επί της Μπολόνια!

Εκμεταλλευόμενη τα κόρνερ της, η Ίντερ επικράτησε άνετα με σκορ 3-1 της Μπολόνια στο Μιλάνο και παρέμεινε για ακόμη μία αγωνιστική στην κορυφή της Serie A!