Η Άλκμααρ επιβλήθηκε 1-0 της Ναϊμέγκεν και έκανε το 2/2 στη φετινή Eredivisie, ενώ η Ουτρέχτη του Βασίλη Μπάρκα έμεινε στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Χέρενφεϊν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με τέσσερις αναμετρήσεις «άνοιξε η αυλαία» της δεύτερης αγωνιστικής στην ολλανδική Eredivisie!

Στο παιχνίδι με το οποίο ξεκίνησε η δράση, η Ουτρέχτη με τον Βασίλη Μπάρκα βασικό κάτω από τα δοκάρια της, άνοιξε το σκορ στο 3ο κιόλας λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησής της με τη Χέρενφεϊν με τον Χάαρ Ρόμενι, είχε ακυρωθέν γκολ στο 10' με τον Άαρονσον, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν για το τελικό 1-1 με γκολ του Τρένσκοβ στο 82'.

Η Άλκμααρ κατάφερε να κάνει το 2/2, αφού μετά τη νίκη της επί της Άλμίρε στην πρεμιέρα, επιβλήθηκε και της Ναϊμέγκεν, με 1-0. Ο Μάινανς ήταν ο σκόρερ του νικητήριου γκολ, στο 16'.

Τβέντε και Σπάρτα Ρότερνταμ έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της πρώτης, με τον Στέιν να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους στο 76' και με τον Λαούριτσεν να σώζει τον βαθμό για τους φιλοξενούμενους με γκολ στο 90'+1', ενώ η Γκρόνινχεν επιβλήθηκε 2-0 της Βααλβάικ, χάρη σε γκολ των Σρέουντερς (11') και Φαν Μπέργκεν (77').

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 17/8
Χέρενφεϊν-Ουτρέχτη 1-1
Τβέντε-Σπάρτα Ρόττερνταμ 1-1
Άλκμααρ-Ναϊμέγκεν 1-0
Βάαλβαϊκ-Γκρόνινχεν 0-2

Κυριακή 18/8
Χέρακλες-Αϊντχόφεν (13:15)
Βίλεμ-Γκόου Αχέντ Ιγκλς (15:30)
Τζβόλε-Φέγενορντ
Μπρέντα-Άγιαξ (17:45)

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μέχρι και οι πιτσαρίες τον τρολάρουν: Το ξεκαρδιστικό ποστ της Domino's για τον Τεν Χαγκ!-ThemaSports
07/10 @ 19:50

Μέχρι και οι πιτσαρίες τον τρολάρουν: Το ξεκαρδιστικό ποστ της Domino's για τον Τεν Χαγκ!

Η αλυσίδα εστιατορίων πίτσας «Domino's» βρήκε έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο να τρολάρει τον Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος έχει οδηγήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα τραγικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν.

Εθνική Ελλάδας: Ενοχλήσεις ο Κέιν, στον "αέρα" η συμμετοχή του κόντρα στη "γαλανόλευκη" για το Nations League-ThemaSports
07/10 @ 12:20

Εθνική Ελλάδας: Ενοχλήσεις ο Κέιν, στον "αέρα" η συμμετοχή του κόντρα στη "γαλανόλευκη" για το Nations League

Με τα δύο βαριά τους όπλα υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να παραταχθούν η Αγγλία και η Εθνική Ελλάδας στο μεταξύ τους ματς την Πέμπτη (10/10, 21:45) για την 3η αγωνιστική του Nations League, καθώς μετά τον Φώτη Ιωαννίδη και ο Χάρι Κέιν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ανατροπή με Ποπέσκου για την Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους κόντρα στην Γκλόρια Μπουζάου-ThemaSports
07/10 @ 01:30

Ανατροπή με Ποπέσκου για την Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους κόντρα στην Γκλόρια Μπουζάου

Η Στεάουα Βουκουρεστίου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Γκλόρια Μπουζάου, ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε ακόμα μια νίκη (3-2), την 4η διαδοχική σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Λύγισε την Μπράγκα η Πόρτο και συνέχισε το... κυνήγι (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
07/10 @ 01:24

Λύγισε την Μπράγκα η Πόρτο και συνέχισε το... κυνήγι (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Πόρτο λύγισε την Μπράγκα, επικρατώντας 2-1 με γκολ του Πεπέ, σημειώνοντας 4η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στο κατόπι της Σπόρτινγκ.

Ο Τσέρνι έδωσε τη νίκη στη Ρέιντζερς - Έκανε το 7/7 με ανατροπή η Σέλτικ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
07/10 @ 01:10

Ο Τσέρνι έδωσε τη νίκη στη Ρέιντζερς - Έκανε το 7/7 με ανατροπή η Σέλτικ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Βάτσλαφ Τσέρνι, ο οποίος πέτυχε 2 γκολ, η Ρέιντζερς επικράτησε 2-0 της Σεν Τζόστον εντός έδρας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σκωτίας.

Τιμώρησε την παθητική Ατλέτικο η Σοσιεδάδ - Καθάρισε την Αλαβές με «καυτό» Λεβαντόφσκι η Μπαρτσελόνα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
07/10 @ 00:41

Τιμώρησε την παθητική Ατλέτικο η Σοσιεδάδ - Καθάρισε την Αλαβές με «καυτό» Λεβαντόφσκι η Μπαρτσελόνα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έπαιξε με τη «φωτιά» και το πλήρωσε η Ατλέτικο. Με γκολάρα του Σούσιτς, η Σοσιεδάδ έμεινε όρθια απέναντι στους άτολμους «ροχιμπλάνκος» (1-1).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ