Η Κυπριακή ομάδα κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και έδειξε από νωρίς ποιο θα είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση. Ειδικά στο πρώτο τέταρτο, το «τριφύλλι» ήταν εντυπωσιακό, χάνοντας τέσσερις ευκαιρίες για γκολ!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τελικά, η υπεροχή των «πράσινων» καρποφόρησε στο 28ο λεπτό με τον Σεμέδο, έπειτα από ασίστ του Σίμιτς που συνδυάστηκε άψογα με τον Μάριτς και απέκτησε αέρα... δύο τερμάτων, αν συνυπολογίσουμε και τη νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι!
Μετά το 0-1, η Ομόνοια έριξε ταχύτητα, με τη Φέχερβαρ να προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί, κερδίζοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα τον Φαμπιάνο σε δύο περιπτώσεις, με το «τριφύλλι» να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Σεμέδο στο 37΄ για το 0-2, που θα τελείωνε ψυχολογικά τους γηπεδούχους και την υπόθεση πρόκριση!
Τα έργα στο Αθλητικό κέντρο Σπύρος Κυπριανού, τα οποία ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι, έχουν φτάσει προς το τέλος τους εντός των χρονοδιαγραμμάτων και αυτές τις μέρες, η αρένα βρίσκεται στη διαδικασία παράδοσης από την εταιρεία «A&A Apostolides», προς τα Δημόσια Έργα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/06 @ 12:38
Μήνυμα στα social media από τη Θύρα 9, για τα σημερινά (04/06) 77α γενέθλια της Ομόνοιας Λευκωσίας.
04/06 @ 10:40
Με αφορμή τα 77α γενέθλια της Ομόνοιας, το OMONOIA TV φιλοξενεί στο στούντιο, τέσσερις παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» που ήταν πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του Συλλόγου το 1961.
04/06 @ 10:14
Μήνυμα από τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, για τη σημερινή (04/06) ημέρα, όπου το «τριφύλλι» συμπληρώνει 77 χρόνια ζωής.
04/06 @ 08:35
Στην πατρίδα του για διακοπές βρίσκεται ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φαμπιάνο Ριμπέιρο.
04/06 @ 08:21
Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε ένα σημείωμα για τη σημερινή μέρα (04/06), όπου το «τριφύλλι» γιορτάζει τα 77α γενέθλια του.
03/06 @ 23:53
Πριν από λίγες μέρες ο Ομονοιάτης Τζον Χριστοδούλου, έκανε δώρο στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
BEST OF THEMASPORTS