Κάζο για Ίντερ Μαϊάμι- Αποκλεισμός από 0-2 στο Leagues Cup

Κάζο για Ίντερ Μαϊάμι- Αποκλεισμός από 0-2 στο Leagues Cup

Δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Leagues Cup, το Κύπελλο με τη συμμετοχή ομάδων από το MLS και το Μεξικό, η Ίντερ Μαϊάμι.

Στη φάση των «16» ηττήθηκε με 3-2 από την Κολούμπους Κρου εκτός έδρας, μολονότι μέχρι και το 66' προηγείτο με δύο γκολ διαφορά (0-2).

Ο Ματίας Ρόχας στο 10' και ο Ντιέγκο Γκόμες στο 62' έβαλαν θεμέλια πρόκρισης για την Ίντερ Μαϊάμι, ωστόσο σε ένα εφιαλτικό 14λεπτο το παιχνίδι γύρισε τούμπα υπέρ των γηπεδούχων, με τον Κριστιάν Ραμίρες να μειώνει στο 67' και τον Ντιέγκο Ρόσι να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 69' και στο 80'.

Σημειώνεται πως ο Λιονέλ Μέσι απουσίαζε για την πρωτοπόρο της ανατολής στο MLS Ίντερ Μαϊάμι, καθώς ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στον αστράγαλο από τον τελικό του Κόπα Αμέρικα.

Τα στιγμιότυπα:

 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!