Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανάμεσα σε άλλα είπε:
«Ήταν πολύ καλός αντίπαλος ο ΑΠΟΕΛ. Στην αρχή ήταν δύσκολο, όμως με τις αποκρούσεις του τερματοφύλακα μας, κρατήσαμε το σκορ γι' αυτό και αλλάξαμε το σύστημα».
Για τους συχνούς τραυματισμούς των παικτών του και αν η διαιτησια ευνόησε την ομάδα του: «Για ποιο πράγμα μιλάτε; Σας παρακαλώ να επικεντρωθείτε στο παιχνίδι και όχι στις αποφάσεις του ρεφ».
Η ΑΕΛ διοργάνωσε Gala Dinner για τα 95 χρόνια ζωής της και το ThemaSports σας μετέφερε όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό όπου πραγματοποιήθηκε η λαμπερή εκδήλωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/10 @ 16:34
Ο Χάνσι Φλικ παραδέχθηκε μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Παρί Σεν Ζερμέν, πως η ομάδα του δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους Παριζιάνους.
02/10 @ 14:44
Ξεκαθάρισε το τοπίο για τον Ολυμπιακό!
02/10 @ 09:20
Ο Ολυμπιακός έδωσε μεγάλη μάχη στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ, με τον Αρτέτα και τους παίκτες του να παραδέχονται τη δυναμική των ερυθρόλευκων.
02/10 @ 08:30
Ο αγγλικός Τύπος αποθεώνει την Άρσεναλ για τη νίκη 2-0 επί του Ολυμπιακού στο «Έμιρεϊτς».
02/10 @ 07:37
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Άρσεναλ, συγχαίροντάς τους για την εμφάνισή τους.
02/10 @ 01:11
Οι δηλώσεις του Κωνσταντή Τζολάκη, μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην έδρα της Άρσεναλ.
BEST OF THEMASPORTS