Η Μπόντο Γκλιμτ «συνέτριψε» με 4-1 την Γιαγκελόνια και την έστειλε οριστικά στον δρόμο του Παναθηναϊκού ή του Άγιαξ, στα Play-Offs του Europa League.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Μπόντο είχε κάνει το πρώτο βήμα με το 0-1 στην Πολωνία, όμως το γρήγορο αυτογκόλ του Μπεργκ (4') έμοιαζε να δίνει μεγάλο ενδιαφέρον στην αποψινή ρεβάνς, που θα καθόριζε και τον αντίπαλο Παναθηναϊκού ή Άγιαξ στα Play-Offs του Europa League.
Οι Νορβηγοί ωστόσο έδειξαν την κλάση τους, δεν επηρεάστηκαν από την αρνητική τροπή που πήρε με το... καλημέρα το ματς και έφτασαν σε μια εμφατική ανατροπή, με τους Μάατα, Φετ και Χογκ να διαμορφώνουν το τελικό 4-1.
Έτσι, η Μπόντο εξασφάλισε ένα εισιτήριο για τα Play-Offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ η Γιαγκελόνια υποβιβάστηκε στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει όποιον προκριθεί από το ζευγάρι του «Τριφυλλιού» με τον Άγιαξ.
Από την άλλη, όποιος αποκλειστεί, θα βρει στα Play-Offs του Conference League την Λανς, έχοντας μια τελευταία ευκαιρία να μπει σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Πηγή: sdna.gr
Δείτε τα στιγμιότυπα από τη μεγάλη νίκη της Πάφου στη Σερβία με 1-2 επί του Ερυθρού Αστέρα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/08 @ 00:34
Μεγάλες εκτός έδρας νίκες στα playoffs του Champions League για Πάφο (2-1 τον Ερυθρό Αστέρα), Κλαμπ Μπριζ (3-1 τη Ρέιντζερς) και Καραμπάγκ (3-1 τη Φερεντσβάρος).
19/08 @ 20:51
Η αρχική ενδεκάδα του Ερυθρού Αστέρα στον πρώτο αγώνα με την Πάφο.
14/08 @ 08:37
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Πάφου (2018-2019) και του Ερυθρού Αστέρα (2019-2020), Ζάντερ Ριμπέιρο Σαντάνα, έχει ένα... δίλημμα!
14/08 @ 08:00
Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα επιτέθηκαν σε εκείνους της Λεχ Πόζναν την ώρα που οι Πολωνοί αναχωρούσαν για την πατρίδα τους μετά τη λήξη της αναμέτρησης για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.
13/08 @ 14:00
Ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, αλλά και πρώην βουλευτής, Ευγένιος Χαμπουλλάς, καταγγέλλει τη Φενέρμπαχτσε στην UEFA, επειδή στο ψεσινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Φέγενορντ για τον 3ο προκριματικό του Champions League, πρόβαλε επανειλημμένα στις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου της το μήνυμα: «Come to Northern Cyprus» (σσ. «Ελάτε στη Βόρεια Κύπρο»)...
13/08 @ 12:21
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Πάφο ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μετά την πρόκριση της ομάδας του στα πλέι-οφ του Champions League, όπου ως γνωστό θα συναντήσει την Κυπριακή ομάδα.
BEST OF THEMASPORTS