Επιβλητικό διπλό με πεντάρα για τη Νόα πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Επιβλητικό διπλό με πεντάρα για τη Νόα πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Η Νόα πέρασε αέρα από την έδρα της Σιράκ, επικρατώντας με το εμφατικό 5-0 λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Σε πολύ καλή κατάσταση, λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» όπου θέλει να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα, έδειξε η Νόα!

Η ομάδα του Ρουί Μότα επικράτησε με το εμφατικό 5-0 στην έδρα της Σιράκ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αρμενίας, με το παιχνίδι αυτό να είναι πάντως το παρθενικό εντός των συνόρων για την αντίπαλο των «κιτρινόμαυρων».

Η Νόα ήταν εξαιρετική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους. Μπήκε πολύ δυνατά, βρήκε δίχτυα πριν καν συμπληρωθεί το δίλεπτο αλλά το γκολ δεν μέτρησε.

Δεν πτοήθηκαν ιδιαίτερα και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Γκρεγκόριο. Στο 19’ ο Τσινάρι έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του, η οποία πήγε με το υπέρ της 2-0 στο ημίχρονο, με τον Αλβανό στράικερ στο 53’ να σκοράρει ξανά για το 3-0.

Ο Φερέιρα στο 84’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με τον Αΐας να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 90ό λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (0-5).

Η ενδεκάδα της Νόα (4-3-3): Τσαντσάρεβιτς – Χαμπαρτζουμιάν (81’ Μεντόσα), Σίλβα, Μουραντιάν, Τοράρινσον – Ομάρ, Γκαμπός, Μανβελιάν (64’ Σανγκαρέ) – Τσινάρι, Γκρεγκόριο (70’ Αΐας), Πινσόν (46’ Φερέιρα).

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όλα στραβά και ανάποδα για τη Ρεάλ: Εντός έδρας ήττα από Θέλτα, -4 και νέος τραυματισμός Μιλιτάο!

Όλα στραβά και ανάποδα για τη Ρεάλ: Εντός έδρας ήττα από Θέλτα, -4 και νέος τραυματισμός Μιλιτάο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είδε τη Θέλτα να τη σοκάρει μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 που τη φέρνει στο -4 από την κορυφή, ενώ έχασε τον Μιλιτάο με τραυματισμό.