Με το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Μάλμε, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έγινε ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία του ΠΑΟΚ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με άσχημο τρόπο ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, καθώς ο Δικέφαλος ηττήθηκε από την Μάλμε στην Τούμπα με 3-4 και αποχαιρέτησε την διοργάνωση.
Παρ' όλα αυτά, με το τέρμα που πέτυχε, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έφτασε τα 12 γκολ με το χθεσινό και ξεπέρασε τον Ρόμπερτ Μακ, με τον οποίο ισοβαθμούσαν στα 11. Στην γενική λίστα ο Σέρβος εξτρέμ βρίσκεται πίσω μόνο από δύο Έλληνες όσον αφορά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που είναι δεύτερος με 14 και τον Στέφανο Αθανασιάδη που φιγουράρει στην κορυφή της λίστας με 20.
Τις τελευταίες ώρες έχουν βγει ρεπορτάζ σε άλλα Μέσα, ότι ο πρόεδρος της Βελγικής Σαρλερουά Φαμπιέν Ντεμπέχ (αριστερά στην φωτό), είναι σε συζητήσεις για να επενδύσει σε κυπριακό σύλλογο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/10 @ 21:17
Ο Ματιέ Βαλμπουενά σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική με εκτέλεση φάουλ, φτάνοντας τα 12 στην καριέρα του με αυτόν τον τρόπο.
13/10 @ 16:26
Αλλαγή στην εμπορική ονομασία της OPAP Arena, τρία χρόνια μετά τα εγκαίνιά της.
13/10 @ 12:42
Μια καλή εβδομάδα με καλά νέα περιμένει ο Χρήστος Κόντης στον Παναθηναϊκό.
12/10 @ 22:51
Η νεοσύστατη ομάδα του Ολυμπιακού στις γυναίκες, έκανε πρεμιέρα με τρομερή νίκη επί του Εθνικού Καλαμάτας, φτάνοντας στο τελικό 10-0!
12/10 @ 18:18
Ανησυχία επικρατούσε στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι αποχώρησε από το προπονητικό καμπ της Εθνικής Πολωνίας λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Όπως άλλωστε ενημέρωσε η Πολωνία μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media.
12/10 @ 17:32
Δείτε τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής για τη Super League 2.
BEST OF THEMASPORTS