ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Αρτέτα: Προσέλαβε... κλέφτες για να διδάξουν ένα σημαντικό μάθημα στους παίκτες της Άρσεναλ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Αρτέτα: Προσέλαβε... κλέφτες για να διδάξουν ένα σημαντικό μάθημα στους παίκτες της Άρσεναλ!

Για να κατακτήσεις την Πρέμιερ, πρέπει να είσαι... alert όλη την ώρα, ώστε ν' αποφύγεις τις στιγμές ολιγωρίας και τον εφησυχασμό που μπορεί ν' αποβεί μοιραίος. Για το λόγο αυτό, ο Μικέλ Αρτέτα προσέλαβε μια ομάδα ληστών και δίδαξε ένα πολύ σημαντικό μάθημα στους ποδοσφαιριστές του!

Είναι πρωτοφανές. Είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν έχουμε ξαναδιαβάσει, ξαναδεί ή ακούσει στο παρελθόν. Ειδικά ως τέχνασμα ενός προπονητής προς τους ποδοσφαιριστές του σε μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Κι όμως, ο Μικέλ Αρτέτα φέρεται να έχει πρωτότυπους τρόπους για να φροντίσει ώστε οι παίκτες του να παραμένουν σε εγρήγορση κάθε στιγμή της ημέρας. Αν κι εκείνος ήθελε να το περιορίσει για την παρουσία τους στο γήπεδο, αλλά φυσικά αυτό παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις έπειτα από το... χουνέρι που υπέστησαν.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, το Athletic, ο Ισπανός προπονητής προσέλαβε μια ομάδα ληστών που ειδικεύονται στην κλοπή αντικειμένων από τον ανυποψίαστο κόσμο. Πήγε τους παίκτες του για δείπνο κι εκεί οι ληστές έδρασαν κατ' εντολή του Αρτέτα, παίρνοντας αντικείμενα αξίας από την κατοχή των ποδοσφαιριστών, δίχως εκείνοι ν' αντιληφθούν το παραμικρό.

Στο τέλος του δείπνου, άπαντες αντιλήφθηκαν ότι τους έλειπαν πράγματα. Ο κόουτς, τότε, τους εξήγησε ό,τι είχε συμβεί και τους έδειξε πως θα πρέπει να είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση και απόλυτα προετοιμασμένοι ανά πάσα στιγμή!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!